• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm szépen drága a kedves szavakat. Örülök hogy jól érezted magad. Remélem még találkozunk s akkor a táncot bepótoljuk. Sok szeretettel várlak. Csókjaim

  • Egyeztetés:

    Már egy ideje éreztem, hogy el kell mennem egy randira, mert sok volt már bennem a feszültség! Ráadásul láttam a szomorú jövőm, hogy sok lesz a meló, ezért úgy döntöttem, hogy meglátogatok egy hölgyet! Megláttam a hirdetését, szimpatikus lett! Írtam neki egy levelet és gyorsan jött a válasz is! Felhívtam és másnapra kaptam is időpontot!
  • Megközelítés:

    Vidéki lévén nekem ez sose egyszerű, és most a GPS-em is felmondta a szolgálatot. De mielőtt elindultam, ránéztem a neten a térképre és ismerős volt a környék. Mióta feljárok Pestre egyre könnyebben tájékozódom! :) Szóval jól megközelíthető helyen van és parkolót sem volt nehéz találni!
  • Helyszín:

    Teljesen rendben van! Nagyon tiszta minden és látszik, hogy nagyon odafigyel a rendre! A fürdőszoba tágas, sok tusfürdő és a szájvíz kis eldobható pohárkával ki van készít. A randiszoba hangulatosan van kivilágítva és az ágy is bőven jó!
  • Lány külseje:

    Az ajtóban egy hozzám képest pöttöm hölgy fogadott! A képek teljesen vissza adják őt! Nagyon finom a bőre és rendkívül feszes! Ami nagyon tetszett az a cicije! Gyönyörű, kerek és feszes! Tökéletes! Az arca is nagyon helyes, szóval nem lehet csalódni benne!
  • Action:

    Mivel vidéki vagyok, ezért mindig hosszabb időre szoktam menni és ez most is így volt! Tehát a fürdőből vissza érve átadtam neki az ajándékba vitt csoki mixet, majd beszélgettünk egy kicsit! Ezután finoman csókolóztunk és elindultam felfedezni a testét, hogy a lábai között kössek ki! Itt hosszabb időt töltöttem el, majd ő kényeztetett engem! Nagyon jól csinálja, a kezét is pont annyira használja, ahogy én szeretem! Ezután kértem egy óvszert és meglovagolt! Nagyon jól csinálja, annyira, hogy el is élveztem rövid időn belül! Miután végeztünk, szépen megtisztogatott, leheveredtünk az ágyra és egy jót beszélgettünk! Majd egyszer csak azt vettem észre, hogy már újra a szájában vagyok, és rövid idő alatt keményre varázsolt! Újra lovagolással kezdett, majd átváltottunk papás-mamásra! Itt kiemelem, hogy imádtam, ahogy közben simogatott! Ennek hatására igen csak gyorsan végem lett újfent! Egy kicsit még beszélgettünk, majd lefürödtem és elbúcsúztam tőle!
  • Elszámolás:

    Letettem a polcra, amit telefonba megbeszéltünk, meg sem nézte! Nagyon korrekt volt és a randi minőségéhez képest rendkívül jutányos!
  • Összkép:

    Már régóta járok hölgyekhez és Ő az akinél először éreztem azt a bizonyos barátnős érzést! Ez engem nagyon megfogott és biztos, hogy visszatérek még hozzá! Ráadásul még a táncot meg kell néznem... Köszönöm az élményt Kedves!
Happy Massage