• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbálkoztam többször is, mert ki akartam próbálni. Sokszor nem tudtam elérni. Írtam neki SMS-t arra válaszolt. Délelőtt hívtam és délutánra egyeztettünk időpontot. Érkezés előtt félórával kért egy megerősítést. Telefonban kedves és készséges volt.
  • Megközelítés:

    Az M3 kivezetőjének a környékén volt. Tömegközlekedéssel nem tudom, hogy lehet megközelíteni, de autóval egyszerűen megtalálható. Parkolás a ház alsó szintjén lévő parkolóban megoldható. Az utcán is parkolhatsz akár, csak egy kicsit az macerás.
  • Helyszín:

    A helyszín egy új építésű (Külön erre a célra épített?) iker sorház. Minden nagyon szépen be van rendezve. A szoba hangulatos, fürdő szintén. A tett helyszíne az emeleten található.
  • Lány külseje:

    A külső teljesen megnyerő. Szolizott bőrű, vékony, formás lány. Szerintem előző nap sokáig lehetett fent, mert fáradtnak tűnt. Kicsit távolságtartó, de kedves. Szerintem szép csaj, nem kellene rá műszempilla és póthaj, az csak ront a szépségén, de ez ugye szubjektív. A tetoválásai ízlésesek. Csinos.
  • Action:

    Érkezéskor váltottunk pár szót, felmentünk a szobába, ott ledobtam a textilt a szobainasra. Kezembe nyomta a törölközőt. Elmentem zuhanyozni. A fürdő is a házhoz hasonlatosan igényesen kivitelezett. Tusfürdő választék van. Szájvíz is van.Mi kellhet még?
    Zuhanyból kiérve már a szobában várt. Kicsit feszült volt a hangulat, de hamar oldódott. Én az ágy közepén elterültem, ő pedig megkereste a cerkát. Elkezdett vele szájjal játszadozni. Környékét sem kímélte. Amilyen mélyen csak tudta, torokra vette. Nem ment le teljesen, mert elég vastag vagyok. De nagyon kellemes volt. Szereti csinálni. Addig én a punciját izgattam kézzel. Nem nyúltam be, csak a klitoriszt izgattam. Közel jártam a csúcshoz, szóltam nehogy kivégezzen, mert előtte még tornászunk egy kicsit. Kaptam egy sityakot. Beleguggoltattam, mert az a kedvenc. Kézzel rásegítettem a fel le mozgásban, mert elég fárasztó lehet. Itt is a csúcs környékén jártam,lassítani kell. Csináltuk ezt a pózt felém nézve és háttal nekem. Nagyon szép a feneke.Utána kutyus és misszionárius következett. Szereti szerintem, de nem lehet megmondani,hogy valóban így van -e? Mikor már nem bírtam megkértem, hogy hadd landoljak a szájában gumi nélkül. Teljesítette is, nagyon ügyes. Második menetre már idő sem lett volna elég, ezért mondtam azt hagyjuk ki. Az egy órából így is elment 45 perc kb. Beszélgettünk még pár mondatot és angolosan távoztam.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Ez szimpatikus, nem erőlteti.
  • Összkép:

    Átlag szolgáltató. Hozzáállása szimpatikus. Kedves, fiatal csaj, szép alakkal. Szép arccal. Tetoválások sem zavarók, az orálban nagyon oda teszi magát. A többiben is teljesíti az ember kéréseit. Szerintem fáradt volt. Lakás jó állapotú. Ajándék korrekt. A toppot nem vette le, a ciciket nem láttam de nem erőltettem a dolgot.
Happy Massage