• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Drága Loving!
    Köszönöm a beszámolódat és a látogatásodat,no meg a kitartásodat.
    Jó lenne,ha mi hirdetők is írhatnánk beszámolót a vendégekről,mert akkor kifejthetném,hogy te vagy a tökéletes vendég-prototípus:-)Kéretik a nevedet Loving-ról Lovag-ra változtatni.:-)
    Köszönöm a figyelmességedet,a kedves ajándékaidat,na meg a csoki hegyeket:-D
    Fél évig nem kell édességet vennem.
    Millió csók,remélem hamarosan újra látlak!

  • Egyeztetés:

    Már elég régen,valamikor a tavasszal,kezdtem el levelezni Ebi- vél.Egymást váltották a levelek,majd a telefonok,de az időpont csak nem akart összejönni.
    Tudni kell,hogy egy egyetemista lányról van szó,akinek bizony van más elfoglaltsága is mint a szolgáltatás.Csak a hosszú kitartásomnak köszönhetem,hogy sikerült megfelelő időpontot találni.A telefont saját maga kezeli.Egyébként nagyon rugalmas,kellemes hangú,szuper értelmes lány.Itt az oldalon ismertem meg.
  • Megközelítés:

    Buda egyik frekventált tere,aki a nevét egy híres embertől kapta,aki még a rokonokkal is megismertetett bennünket.A cím nagyon pontos,és könnyű megtalálni.BKV-val mentem,amiből rengeteg jár arra.Villamos a 6-os végállomása,7 busz,és még
    több villamos.A megállóktól 2-3 perc séta.A parkolási lehetőséget nem tudom megmondani,mert eléggé fel van túrva a tér,építkezés miatt.
  • Helyszín:

    Elég régen jártam arra,valamikor egyetemista koromban,és meglepődtem,mert ugyan úgy körbe van deszkázva a tér.Először azt hittem,hogy ottfelejtették,amit néhány évtizede beépítettek,de aztán láttam,hogy ezek újszerűek.Az épület egy több emeletes, nem számoltam.Először azt hittem kínai negyedbe csöppentem,mert a bejárati ajtó mindkét oldalán különböző üzletek vannak.:-))) A házban lift van.
    A házban belépve egy előszobán át az akció szobába vezetett Ebi.Minden helyiség csodálatos tiszta.Tusfürdő,nagy választék,hatalmas illatos tiszta törölköző,A szobába francia ágy,egy kanapé?
    hangulatos gyertyák.
  • Lány külseje:

    Ebi,egy gyönyörű,csodálatosan szép lány,és rendkívül kedves,és szuper intelligens.Engem utcai ruhába várt,és valami csodálatos látvány volt ahogy kinyitotta az ajtót.Nem is értem,hogy egy ilyen gyönyörű lányt még a pasik nem kötötték örökké magukhoz.:-)))Vagy legalább is egy valaki.
  • Action:

    Ahogy beléptem az ajtón,rögtön tudtam,hogy jóshelyen járok,mert a képek alapján azonosítható volt,csak még néhány fokkal szebb.A mosolya és a kedvessége,a közvetlensége elragadó.Néhány puszi kíséretében hellyel kínált,és általános kérdések,hogy vagy,hogy utaztál?többször meg kérdezte?,hogy kérek üdítőt,vagy valami italt.Ezt követően hossza beszélgettünk,míg én lassan elkezdtem vetkőzni és a fürdőszobából vissza térve Ebi átöltözve csókokkal fogadott.Az ágy mellett hossza csókolóztunk,miközben az ágyra egymás mellé feküdtünk.Az égész testét a gyönyörű ciciken át nyaltam faltam,e közben kezemmel a puncit izgattam.A hatás meg lett,mert Ebi egyre sűrűbben kapkodta a levegőt,e közben hangokat adott ki.Én közben lejeb merészkedtem és a lába közé érve a finom kelyhét nyelvemmel kényeztettem,időnkén ujjammal ingereltem,és itt Ebi a gyönyör csúcsára ért.Majd ö következet és olyan franciát mutatót be,hogy vissza kellet magam fogni,hogy ne hogy pillanat alatt kivégezzen.Védő felszerelést kértem és Ebi lovagló pózt vettel,ezt olyan profi módon csinálta,hogy hatalmas élvezettel jutottunk el a csúcsra.
  • Elszámolás:

    A rezsi hozzájárulás Budapesti átlag,amiért
    átlagon felüli kiszolgálást kaptam.Extrát nem vettem igénybe,mert az alapba szinte minden benne volt amit én igényeltem.
  • Összkép:

    Csodálatosan jól éreztem magam.Az apró ajándékok átadása után már szinte éreztem,hogy Ebi egy csodálatos kedves lány.Nem szexeltünk mint,mint egy szolgáltató,hanem szeretkeztünk,de csodálatos módon.Biztosan vissza megyek még! Drága EBI csupa nagybetűvel,mindent nagyon köszönök.
Happy Massage