• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerűen ment a dolog, a telefont elsőre felvette és egyből tudott időpontot is adni, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, a pontos címről.
  • Megközelítés:

    BKV megoldással alap esetben könnyen megközelíthető a cím, már ha a kerületben nem éppen bankokat robbantgatnak. :)
  • Helyszín:

    Új építésű, modern, tiszta rendezett lakás. A fürdő is ugyanezt az igényes színvonalat hozza. A hangulatos szobában jó nagy, kényelmes francia ággyal, a mókához minden adott. :)
  • Lány külseje:

    Szexi, vadító fehérneműben fogadott. Nem árul zsákbamacskát, valóban nem babaarcú, de egy felnőtt filmes casting esetében nem kellene sokat erőlködnie, hogy főszerepet kapjon. :) Ápolt a megjelenése, a sportos, szolizott teste pont olyan mint a képeken. Izgatóan feszes mindenhol, hogy mennyi kiegészítő adalék van benne az már ízlés kérdése, szilikon mellek, ajkak, nekem ez kifejezetten kuriózum volt, főleg az utóbbi testrész. :)
  • Action:

    Miután beinvitált a szobába, megbeszéltük a programot, hogy 1 órát maradok, és csak a francia tudására helyezzük a hangsúlyt :) Közben frissítővel kínált, amit el is fogadtam előre gondolva a folyadék pótlására. :)
    Elugrottam gyorsan tusolni, már az ágyon várt, vérforraló pózban, leheveredtem mellé, megszabadultunk a körbecsavart törülközőről rólam és elkezdett csókolgatni. Majd egyszer csak a két lábam között találtam a szőkeséget, és egy elsőosztályú, vad, köpködős, nyelvhez csapkodós franciába kezdett, ami kifejezetten haladóknak ajánlott, főleg azzal a lelkesedéssel, ritmussal, hogy ő csinálta, vákuum hatás is volt rendesen. :) Bár kényszerfranciát nem kértem, de mégis olyan érzésem volt, mintha egy láthatatlan kéz megragadta volna a haját és egyre erősebben, tempósabban és mélyebben nyomta volna le a fejét. :) Teljesen nem tüntette el a szerszámot, de így is elég sok, pornós, DT elemmel fűszerezte az első kört. Egy idő után próbáltam mindenféle gondolat elterelést, hogy minél tovább élvezhessem a helyzetet, de mind hiába, végül az ajkai közt hatalmasat élveztem. Nagyon jól esett, hogy a csúcs után nem hagyta azonnal abba a kényeztetést, még játszadozott velem. Kis technikai szünet után, kaptam egy lazább masszázst, közben kötetlenül beszélgettünk is egy kicsit, miután elkezdtem lent ismét éledezni, belecsaptunk a következő körbe, ami hasonlóan az elsőhöz abszolvált, de talán még lendületesebben, nedvesebben, és egy kis kebelszex is befigyelt. Ennél a menetnél sem bírhattam tovább a kényeztetést, mint az előző körnél, ismét a szájában ért a mennyei vég. :)
    Majd kis pihenés következett, közben itallal kínált ismét, mivel rendesen kiürített volt mit pótolni.:)
    Miután kifújtam magam, fürdés, öltözködés és korrekt elszámolás.
  • Elszámolás:

    A telefonban elhangzott ajándékot átadtam, nem ért meglepetés.
  • Összkép:

    Hardcore fanatikusoknak nagyon ajánlott kategória, nem érdemes kiéhezve érkezni, mert hihetetlenül érti a dolgát. :) Professzionális szolgáltató, jó értelemben véve, egy biztos, teljesen kielégülten távoztam tőle. :)
Happy Massage