• Dóri

  • Beküldte:
  • Dóri reagálása

    Sok szép gondolat jut eszembe rólad,de ezt most nem írom ide:)))Ide csak azt írom KÖSZÖNÖM!!!!

  • Egyeztetés:

    Flottul ment. Mivel én legtöbbször csak hétvégén szoktam menni, így már hétköznap szoktam időpontot egyeztetni, szeretem a biztosat. Itt is az történt, hét közepén hívtam Dorit és lebeszéltem vele a hétvégi időpontomat. A telefonban egy kedves aranyos hang elmondta a lehetőségeket, én tudomásul vettem és már vártam hogy hétvége legyen. Aznap reggel megerősítettem szándékomat.
  • Megközelítés:

    Ez is a 9-kerület frekventáltabb helye, Mester utcából nyíló utca legeleje. A szalon egyből az utcáról nyílik, egy pár lépcsőfokot lefelé haladva található a bejárati ajtó. A bejáratnál hirdető tábla jelzi hogy itt egy masszázsszalon üzemel, ami engem nem zavart. A parkolás egy picikét nehézkes, bár én hétvége révén letudtam parkolni. Hétköznap a környéken nehéz lehet parkoló helyet találni, de a szalontól egy pár percre működik egy parkolóház ahol fizetés ellenében biztos a parkolás. Aki Dórihoz készül az kalkulálja be a parkolásra fordított időt is. Na de hát a belvárosba szinte mindenhol így van.
  • Helyszín:

    Egy kis pince helység van ki alakítva szalonnak ,több szobával és egy csöpp kis zuhanyzóval. Amikor beléptem a helységbe egy előtérben találtam magamat abból nyíltak a szobák ,azt hiszem kettő de lehet hogy három. Ebbe nem vagyok biztos. Nekem barátságosnak tűnt az egész a célnak tökéletesen megfelelö.A zuhanyzó az tényleg kisebb a megszokotnál de ez engem egyáltalán nem zavart. Ahogy kinyitod a zuhany ajtaját szembe található egy pici mosdó, jobbra egy wc, balra meg a zuhany. A zuhanyon függöny található és a zuhanycsap végre az a hagyományos hogy külön nyitod meg a hideg ,illetve a meleg vizet. Faszán betudod álltani. Háromfajta tusfürdővel találkoztam és egy szájvízzel és hozzá műanyag poharakkal. Nekem megfelelt. A massz szobába egy matrac volt a földön körülötte gyertyák és egy nagy tükör. De most nézem hogy Dori képei között is van egy kép a szobáról. Ebbe voltam. Én ottjártamkor tisztaságot véltem felfedezni nem vettem észre hogy valahol kosz lenne. A törölköző is illatos volt.
  • Lány külseje:

    Dóri egy picike aranyos és csacsogós kislány. Állítom ha egyszer úgy hozná az élet, vele naphosszat átlehetne beszélni, van témája és mindenhez hozzá tud szólni. Közvetlen jó humorú és egy nagyon kedves lányt ismertem meg személyében.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs matracon történt. Elején kipuhatolta a részleteket(milyen erősen szeretem, olaj vagy krém) és utána kezdődött a masszázs. A lábnál, vagyis a talpaknál kezdte, és úgy haladt fölfelé, mindenhol kellően elidőzve és mondhatom, hogy szerintem nagyon jól masszírozott. Menet közben többször megkérdezte, hogy kellően erős-e és nem vagyok e szomjas. Tényleg úgy éreztem, hogy most minden perc értem van, és mindent megtesz hogy jól érezem magamat. A hát masszírozása közben, mikor már a vállak jöttek, akkor elém térdelt szép terpeszbe és Istenem akkor láttam meg azt a szép, gyönyörű babapuncit. Fúúú, hát majd megörültem és akkor azt mondta, hogy nyugodtan lehet öt mindenhol simogatni. Innentöl nem is tudtam a masszázsra koncentrálni. Azért összegezve kaptam egy szerintem jó, mindenre kiterjedő masszírozást ,aminek mind az erőssége, mind a technikája nekem megfelelt. Ha valaki erösebbet szeretne, akkor Gelért, Szécsényi stb
  • Levezetés:

    Mivel már a masszázs végén nagyon felhúzott Dóri, így én szeretem volna őt kényeztetni. Nagyon szép, és finom pici baba puncija van, jólesett öt kényeztetni, szinte alig tudtam abba hagyni. Úgy gondolom hogy élvezte, és jólesett neki, de sajnos nem tudtam öt a csúcsra juttatni. Talán majd legközelebb. Mivel nincs natúr francia, hanem csak óvszeres, így inkább én kézi levezetést kértem ,amit nagyon jól csinált. Végig a szemembe nézet és úgy simogatta a farkamat felváltva a kezeivel, hogy nagyon hamar végem lett. Ez a kis bestia rohadtul felhúzott és ilyen kézi levezetésbe még sosem volt részem. Köszi Dori.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem a telefonban beszéltek alapján, szerintem az átlag megszokott ajándék, de én úgy éreztem, hogy kedvességből és odafigyelésöl itt kaptam eddig a legtöbbet. Viszont volt egy extra, amit az elején úgy gondoltam, hogy nembiztos igénybe fogok venni. Aztán Dóri meghozta hozzá a kedvem és igénybe vettem (kölcsönös francia), ezt a plusz extrát a végén rendeztem.
  • Összkép:

    Nekem nagyon bejött ez a kis hercegnő, mind technikában mind erotikában, mindenhogy. Biztos vissza megyek még hozzá. Köszönök mindent Dori!!
Happy Massage