• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hibátlanul, gyorsan, a harmadik csörgésre felvett telefonon történt. Korrekt, részletes tájékoztatás, osztályon felüli izgató hangon, ráadásul mindez a hivatalos rendelési időn kívül.
  • Megközelítés:

    Autóval parkolni közvetlenül a ház előtt lehet, BKV esetén a busztól 3, villamostól 6-8 perc kényelmes séta, a házat eltéveszteni sem lehet, kifejezetten jó a környék.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, emeletenként pár lakással. A tetthelyet szívesen elfogadnám még Brenda és Betty nélkül is :-). A baszobában az ágy kiváló, a fürdő igényes, látszik, hogy a lányok odafigyelnek.
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejön Brenda külsőre is. Szép arc, gyönyörű nagy természetes cickók, amik alig gravitálnak, kerek fenék, hibátlan bőr, édes, finom, csöpp, jóízű punci, de ami a legjobb Brendában, az a tekintete. Izgató, intelligens, buja, és benne van az a fajta romlottság, amit egy profi szolgáltatónál keresek.
  • Action:

    Megérkezéskor egy szál semmiben jött értem a belső kapuhoz, már akkor sejtettem, hogy igen jó dolgom lesz. A lakásba érkezés után el fürdőbe, mire a szobába értem, Brenda drága várt teljesen rám hangolódva. Oda-vissza kényeztettük egymást, majd 69-ben lett végem. A második menet előtt pihenő gyanánt kaptam egy kellemes, simogatás jellegű masszázst, majd újra kölcsönös kényeztetések, de ekkor már erős voltam, és gumit kértem. Az installálás után először hagyományos papás-mamásban, majd hátulról iparkodtam, ez utóbbiban lett végem. Levezetésnek cirógatások hosszú sorár kaptam, majd időm végeztével el a fürdőbe, és szép emlékekkel dolgom után mentem.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint, maximális korrektséggel. Mértéke a budapesti átlag, a kapott szolgáltatás ellenben életem egyik top10-es. élménye, ami szolgáltatótól kaptam valaha.
  • Összkép:

    Brenda számomra az ideális szolgáltatót testesíti meg. Kívánatos, szép, teljesen profi hölgy, aki ad magából annyit, hogy a vendége tökéletesen érezze magát megkapva azt az illúziót és élményt, amiért jött. Az étlap kiváló, a minőség szintén, a csókjai felejthetetlenek, és van nála egy, az étlapon nem szereplő fogás,az, hogy beszélgetni is lehet vele. Technikailag kifogástalan, és újra csak a csókjait tudom említeni, mert annyira érzéki, gyengéd módon csókol, ahogy csak az tud, aki a csókot önmagáért szereti. Az 1 órám alatt kiválóan éreztem magam, de nem a sokszor emlegetett BF miatt, hanem azért, mert Brenda megadta nekem a barátság extrákkal érzését, amit én keresek minden hölgyben. Brenda drága, ezúton is köszönöm neked, hogy ott lehettem nálad! A kedves makktársakat pedig kérem, hogy nagyon vigyázzanak rá, mert Brenda ritka kincs a szférában!
Happy Massage