• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefont szinte egyből felvette. Kedves hangja van :) Hamar egyeztettünk egy fél órával későbbi időpontot és tisztáztuk a lehetőségeket.
  • Megközelítés:

    11. kerület kellemes, csendes része. BKV és motorizált megközelítés egyaránt jó, a taxi pedig egyenesen odavitt.
  • Helyszín:

    Kulturált, jól karban tartott társasház, kaputelefonnal. Brenda lejött értem, hogy beengedjen a lépcsőházba. A lakás nagyon szép, tiszta, kellemes. A baszobácska praktikusan, hangulatosan berendezve, a fürdőszoba nagy, sokféle tusfürdő választható. Ketten dolgoznak a lakásban, de ez egyáltalán nem volt észrevehető vagy zavaró.
  • Lány külseje:

    Nagyon formás, nőies alkat. Formás kerek popsi, figyelemreméltó cicik. Hosszú fekete haj és dögös tekintet. Elégedett voltam az összképpel nagyon!
  • Action:

    Magánéleti okok miatt napok óta nyűgös voltam már. Szintén itt publikáló haver már többször is dicsérte Brendát. Gondoltam összekötöm a kellemeset a hasznossal: teszek egy látogatást Nála, hátha feldobja a hangulatom. Nagyon szerencsés döntés volt!!
    Brenda a lépcsőházban fogadott és kísért fel a lakásba. Vonzó, nagyon kedves hölgyet ismerhettem meg személyében. Az ajándékba hozott csokinak is örült. A hangulatot megalapozandó le lettem ültetve a fotelbe, ahol is Brenda az ölembe ült és finom kis csókocskák közepette elbeszélgettünk, mit hogyan szeretnék és hogyan találkozhatnak az elképzeléseink. Előbb említett nyűgösségem miatt eléggé félszeg lehettem, de Brenda kedvessége hamar elpárologtatta minden lelki problémámat.
    Miután nagyjából tisztáztuk az est tervezett táncrendjét, kaptam egy nagy, puha törölközőt és irány a fürdőszoba. Meleg vízben, tusfürdőben nem volt hiány!
    Felfrissülve, megtisztulva indultam vissza a tetthelyre, ahol Brenda egy dögös necc neglizsében és hasonló combfixben fogadott - ahogy azt előtte kértem. (Nem tudom ki találta ki anno a combfix harisnyát, de bazira megérdemelne egy Nobel-díjat!!) Még a zuhanyozás előtt említettem Brendának, hogy szeretném, ha feldobná a hangulatom. Ezt maximálisan észben tartva elém csüccsent az ágyon, lekapta derekamról a törülközőt és kényeztetni kezdte a velem egykorút.
    Pillanatokon belül éreztem, hogy jó helyre és jó ajkak közé kerültem! A combjaimba kapaszkodva Brenda kedves hamar harckész állapotba hozott nagyon finom szájtechnikájával. Kedvessége és odaadása nagyon jól esett, úgy éreztem órákon át tudnám élvezni ezt az állapotot.
    Kedvenc franciázós pozitúrám is kipróbálásra került: van abban valami elemien izgató, mikor egy szexis nő előttem térdel, szájában a szerszámommal, amit lelkesen kényeztet és közben végig a szemembe néz. (Bízom benne egyetlen pszichológus ismerősöm sem olvassa majd ezen a sorokat, mert életem végéig hallgathatom, hogy milyen fixációim és lelki defektusaim vannak :)
    Brenda nagyon finom, már-már mélytorkos franciája komolyan elgondolkodtatott, hogy fejezzük-e be így az első menetet, de végül másképp döntöttem és gumit kértem. A hancúrozást (azt hiszem) misszionáriusban kezdtük, amiből lovagolásba váltottunk...vagy fordítva?!? Bevallom akkor már nem arra koncentráltam, hogy az utókor számára precíz emlékeket és beszámolót őrizzek meg...:)
    Amire emlékszem, több pózt is kipróbáltunk, kiderült Brenda nagyon izgatóan tud pucsítani popsijával mikor hason fekszik és az sem zavarja, ha a haját húzom, mikor rajta fekszek és éppen benne élvezek...apropó, mondtam már, hogy Brendának nagyon szép, formás, vadító popsija van?
    Miután telepakoltam a gumit és elpilledtem, Brenda nagyon kedvesen megszabadított az óvszertől, letisztogatott és kaptam egy félliteres ásványvizet is. Beszélgetni kezdtünk mindenféle témáról. Kiderült, hogy hasonló helyekre szeretünk nyaralni járni :) Eközben előkerült egy adag masszázsolaj és kaptam egy nagyon kellemes, frissítő, hangulatjavító masszázst is. Úgy éreztem magam, mint az élet királya - nagyon köszönöm ezt Neked, Brenda kedves! Mivel másfél órát beszéltünk meg korábban, volt még időnk bőven masszírozásra, beszélgetésre. Ahogy a hátam összes izma ellazult, felébredt kéjenc énem. Megfordultam és újra franciás kényeztetést kértem. Brenda igazán értő módon kezdett bele a kényeztetésembe...nem tudom mi a titka a hölgynek de úgy éreztem, mintha mézzel simogatnák a szerszámom...frenetikus volt!
    Kicsit variáltunk 69ezéssel is, majd mikor már nem bírtam tovább őszinte nyögések közben elélveztem Brenda ajkai között. Nagyon finom volt, kényeztetett tovább, amíg lenyugodtam...csuda-jól esett! Utódaim olyan diszkréten tüntette el, hogy szinte észre se vettem :)
    A hátralévő időt egymás simogatásával és beszélgetéssel töltöttük. Ahogy időm kezdett lejárni, öltözni kezdtem. Annyira belemerültünk a beszélgetésbe, hogy csak mire felöltöztem vettem észre, hogy jócskán túlléptem az időm, de Brenda ezt egy szóval sem említette.
    Búcsúzóul még lekísért, kaptam pár csókot az útra és leléptem.
    Az egész hazaúton vigyorogtam, mint a vadalma és csak otthon vettem észre, hogy végre búcsút inthettem nyűglődős rosszkedvemnek - Brenda kedves nagyon köszönök mindent, és hálás vagyok az együtt töltött időért!
  • Elszámolás:

    Először voltam, ilyenkor szeretem tisztázni ezeket előre. Így ajándék előre a kis asztalra helyezve.
    Átlagos budapesti színvonal. Tekintve, hogy minden az alapban van és nincsenek extrák - maximálisan megéri!
  • Összkép:

    Brenda személyében egy nagyon kedves, figyelmes, formás hölgyet ismerhettem meg, Akivel nagyon jól éreztem magam. Ajánlom mindenkinek, aki nem csak szimpla szexet akar, hanem jól is akarja érezni magát egy odaadó partnerrel!
Happy Massage