• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága Harcikutya!
    Először is szeretném megköszöni az ajándékot,nagyom édes vagy!
    Jó érzéssel mentél el nekem is nagyon jó volt! ( nem volt benne színészkedés ) :)
    Köszönöm ezt a kellemes órát!
    Remélem még lesz benne részünk!
    Csók Pati

  • Egyeztetés:

    Kora délután kerestem. Első hívásra fölvette, Ő kezeli a telefont. 1 órával későbbre meg is beszéltük.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, nem volt gond. Parkolás necces, de ha pár percet rászán az ember találni helyet napközben is a környéken. Tömegközlekedés van a közelben.
  • Helyszín:

    Az épület 10-20 éves társasház belső folyosóval, nem a körfolyosós régi fajta. A lakás rendben, a fürdő tiszta, több tusfürdő van, friss száraz és elég nagy törölközőt kaptam. A szoba nem nagy, de a célnak megfelel. Ruháknak szék. Nappal voltam, behúzott függönnyel kellemes fényviszonyok. Nincsenek kellemetlen szagok.
  • Lány külseje:

    Olyan mint a képeken, de leginkább a barna ágyon fekvő és a zöld függönyös fotók adják vissza. Most solibarnább mint a fotókon, de jól áll neki. A teste feszes, a bőre selymes és jó illatú, a cicik pedig fantasztikusak. Mindenütt jól markolászható (popsi, combok, hmmm), nem finnyás, nem húzódozik, maximálisan kiszolgálja az embert.
    Az arca szubjektív, nekem bejött, bár nem az a tágra nyílt szemű tini Barbi, inkább olyan vagány csaj, akit nem kell félteni.
  • Action:

    Az ajtóban bikiniben fogadott. Puszi, ajándék átadása, szobába be. Kínált üdítővel. Megbeszéltük mit szeretnék. Mivel alapban van minden amit szeretek, nem volt nehéz. Elmentem tussolni.
    Mire visszaértem a felsőt már levette. Mellém ült és rögtön puszilgatni kezdett, amit lelkesen viszonoztam. Közben úgy helyezkedett, hogy minden fontos részt elérjek kézzel, szájjal. Csókot nem próbáltam, mert azt nem szoktam. Kis idő múlva ledöntöttem a hátára, levettük a bugyit is és elkezdtem bejárni a testét kézzel, szájjal. Minden porcikáját érdemes jól feltérképezni, mert nagyon kívánatos az egész hölgy, és úgy tűnt nem is bánja a dédelgetést. Így hát fellelkesedtem és néhányszor bejártam oda-vissza a testét. A cickóknál többet időztem, de ez gondolom érthető :-)
    A második kör után megállapodtam a combja között és elkezdtem a francia órát. Mivel jól elvoltam elég sokáig maradtam, amit kellemes hangok és komoly testmozgással díjazott, a végén úgy szorítva a fejem a combjával, hogy megtudtam mit érez a dió a törőben :-) Nem tudom valóban jó volt-e neki (ezzel mindig vannak fenntartásaim), de az biztos, hogy élethű volt (mondjuk síkosító nem kellett). Az Ő franciájáról nem tudok nyilatkozni, mert azt szokás szerint kihagytam.
    Gumihúzás után a combjai közé térdeltem. Elképesztő látvány és érzés, benne lenni és közben azokat a melleket masszírozni. Ezután fordultunk és hátulról folytattam. Lehet lassan és erősebben is tolni, nem húzódozik, felveszi a tempót és ellen is mozog ha elkapjuk a ritmust. A látvány, a hangok és a mozgása megtette a hatását, így lett vége az első körnek.
    Tisztálkodás után beszélgetés, értelmes lány elég jót dumáltunk, de a teste közelsége új tettekre sarkalt. A második kört kicsit variálni akartam, popóval is próbálkoztunk, de ahhoz nem voltam elég acélos állapotban, így szinte leutánoztuk az első kört. Utána zuhany, öltözés és két puszival elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Előre adtam, bár nem kérte. Pesti átlag alatt, figyelembe véve, hogy mi van az alapban. Semmi TP, pár percet késtem, és mint a kocsiban láttam jó negyed órát tovább maradtam, de szóba se került.
  • Összkép:

    Egy rendkívül kedves és odaadó lánnyal volt egy randim. Mert olyan volt, mintha egy régi barátnőhöz ugrottam volna fel egy pásztorórára, és azzal az érzéssel jöttem el, hogy mindkettőnknek jó volt. Nekem ez fontos (még ha nem is biztosan igaz ;-)
Happy Massage