• Csilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előtte hosszú napokat leveleztünk, telefonon beszélgettünk. Édes,és kedves volt...de ezt már tudtam,mivel már voltam nála! Megbeszéltük, hogy egy egész délelőttöt töltünk együtt!
  • Megközelítés:

    Flórián térhez közeli helyen fogad, autóval is egyszerű a megközelítés, és a parkolás a ház előtt közvetlenül is megoldható.
  • Helyszín:

    Pici aranyos lakás, rend és tisztaság mindenütt! A fürdő is rendben,tiszta puha törcsik, és rengeteg tusfürdő...ha valakinek ez fontos! Nagy kényelmes ágy, és van hova letenni a ruhát is! Tehát minden szuper,és adott egy kellemes légyotthoz!
  • Lány külseje:

    Külsőre olyan mint a képein, bááár élőben sokkal szexibb, és vonzóbb jelenség Ketty! Melyik testrésze volt a kedvencem? Külön semmit nem emelnék ki...mindenét imádtam/ imádom!!! Szép arc, édes hang; gyönyörű, kemény, kerek popsi; szép kézbe illő mellek...De összességében úgy tökéletes, ahogy van! Szuper, szexi jelenség... Van egy fajta kisugárzása, aminek nem lehet ellen állni, és én nem is akartam!
  • Action:

    Megérkezésemkor a nyakamba ugrott, és jó sokáig öleltük csókoltuk egymást, miközben a kezeimmel az isteni kerek popsiját markoltam, simogattam...és csak ezután tudtam levenni a cipőm, kabátom, és átadni neki a kis ajándékom! Beinvitált a szobába, teával kínált, és összebújva csókolgatva, simogatva egymást beszélgettünk. Nem kellett sehova sem rohannunk, mivel az egész délelőttöt rám szánta! Ledöntött az ágyra...miközben ő megszabadult a szexi fehérneműjétől, és hosszú forró csókolózásba kezdtünk, miközben én kezeimmel feltérképeztem szexi testének minden látható, és rejtett zugát! Hamar megszabadított még a rajtam levő kevés textíliától, és egybe forrva a csókoltuk egymást... Miközben kézbe vette a farkam,és simogatta... Végig csókoltam szexi testét, és a combjai között kötöttem ki, és igen hosszú ideig ott is maradtam, nyaltam, ujjaztam a gyönyörű, és nagyon finom puncikáját, amit nagyon élvezett,és el is élvezett! Neki kis -pihi- és utána ő vett kezelésbe,illetve a finom kis szájába! Hosszan, és érzékien tud kényeztetni... Különleges technikája van, amivel az őrületbe tud kergetni...Védő felszerelés felhelyezése után végre megtörtén a behatolás a forró, nedves, szűk puncikába! Leírhatatlan érzés volt ahogy húzott kezeivel magába! Jó pár pózt végig próbáltunk, és mindegyikben sikerült a csúcsra juttatnom őt! Már ezért megérte!!!!! A látvány,az érzés...és hogy ennyire tudja élvezni a szexet! Semmi megjátszás,színészkedés.... De ez távol is áll tőle,ő nem az a fajta csitri, aki gyorsan leakarja zavarni az egészet,és kirakni a vendéget! Igazi érett, szexet szerető nő, aki szeret adni,és szeret kapni! Több mint 2 órát szeretkeztünk egyhuzamban, és minden perce maga volt a tökély! De Ketty most már azon volt, hogy engem is a csúcsra juttasson, ezért a szájával folytatta, és nem is kellett sok... Engem is elért a gyönyörű -vég-, ment az arcára, mellére, hasára, kezére...minden hova... De semmi kényeskedés nem volt, édes volt, letisztogatott, és csak utána magát... Ki ment letusolni, és vissza jövet hozott nekem egy friss teát, amit közösen összebújva fogyasztottunk el! Majd én is elmentem letusolni... A délelőtt pikk-pakk elrohant, így mennem kellett, pedig még Ketty marasztalt! Ezt nevezem én vendég szeretetnek! PÁRATLAN!!!! Fájó szívvel köszöntem el tőle, és forró csókokat és öleléseket kaptam útravalóul tőle!
  • Elszámolás:

    Ezt a részt már levelezéseink alkalmával megbeszéltük, és ez az ott létem alatt sem változott!!!! Maximálisan tökéletes érték arány a kapott élményért cserébe!
  • Összkép:

    Maximálisan elégedett vagyok Ketty-vel, minden téren, a hozzáállása páratlan! Mindent a vendégért elvet használja...és ez nem megjátszás, ő ilyen! Csupa szív,szexi,érett nő,aki tudja mi kell nekünk pasiknak,és ezt tőle meg is kapja az aki nem csak kapni szeret,ha nem adni is,és nőként bánik vele,gyengéden,és szeretettel,tisztelettel közeledik felé! Hogy ajánlom-e??? Nemmmmm meg tartom őt magamnak!!!!!! Na jóóóó aki érzéki finom szeretkezésre vágyik egy igazi szexi érett nővel Kettyvel annak MAXIMÁLISAN TUDOM AJÁNLANI ŐT!!!Páratlan kincs!!!!!!!
Happy Massage