• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször kerestem telefonon, elég nehéz volt elérni. Egyszer egyeztettem vele időpontot, és negyed órával az érkezésem előtt lemondta,hogy el kell mennie.(Itt elég morcos voltam, de elég meggyőző volt az indoka.) Másodszor könnyebben elértem,d.u.2 körül hívtam és egy óra múlva már mehettem is.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem,viszonylag könnyen megtalálható,a közelben vannak az állomások. Igaz figyelni kell, hogy ne az utca rossz oldalán keresd = ne a lakótelepeknél.
  • Helyszín:

    Új építésű,kapucsengőt nyomod, felenged, könnyen megtalálható. Szoba tiszta, hangulatos, zuhany,törcsi rendben.
  • Lány külseje:

    Tényleg nem kislányos arca van, de hát nem is ezt kerestem. Szilikon száj, szilikon ultra kemény mell, feszes-kerek fenék. Kicsit olyan érzés, mint ha tényleg mindene meglenne tervezve tökéletesen áramvonalasra. Engem egy hálós ruhában fogadott(teljesen átlátszó,alatta semmi),cickók is kilátszódtak + magassarkú..hmmm...izgató volt nagyon.
    Szerintem a teste jobb mint a legtöbb képén,minden feszes,minden kemény,szép szoli-barna.
  • Action:

    Fél órára mentem, bekísér, itallal kínál és leültet, hogy megbeszéljük ki mit szeretne/mit lehet. Korrekt. Zuhanyzás, visszaérve az ágyon vár 4-kézláb, és az ágyhoz érve már franciázásba is kezd, szépen cuppogva, bőnyálasan. Francia őrült vagyok, így több pózban szopattam-és mindent látszólag örömmel tett. (Mélytorkos franciát most nem kértem extraként,gondoltam elég lesz a szilikon száj stb...mint -újdonság,) Nem is hiányzott végül, teljesen izgató volt így is, ahogy néha oda-oda verte az ajkaihoz, nyalogatta, néha még kicsit mélyre is vette. Nem túl vad amúgy a franciája, szerintem pont annyira lágy, ami egyensúlyozza a vadságát. Mellei közé bekerültem, de annyira kemények a mellei, hogy nem könnyen kivitelezhető a dolog.
    Én kértem a gumit, aztán beleült, majd pózcsere kutyus,majd hason fekve hátulról,amiket nyomd belém a faszodat tövig, és nyögdécselések kísérnek. Tv-n sasoltam az időt, hogy kitudjam használni teljesen az időmet, majd 5 perccel előtte kértem, hogy térdeljen elém, mert a szájába szeretnék élvezni. 1-2 perc alatt le is szívott rendesen, majd még kis ideig a szájában tartott.
    Aztán kiment, gondolom kiköpte. Ital, öltözés, egy kis beszélgetés, aztán távozás.
  • Elszámolás:

    Szerintem kicsivel több mint az átlag,de nem vészes.
  • Összkép:

    Elégedetten távoztam. Alkalom adtán újra meglátogatnám!
Happy Massage