• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves Dr.X :)
    Köszönöm szépen, örülök hogy a rövid idő ellenére jól érezted magad velem. :)
    Harapdáltalak volna? :D Hmmm... Elképzelhető, bár nem szokásom... :D Bocsánat ha kellemetlenséget okoztam vele. :D Lehet kicsit elragadott a hév. :D
    DE még mielőtt félreértés lenne a szemem színét illetően... :) Valóban kék, világoskék, és ahogy a fotókon is, mindig változik! Valamikor kékesebb valamikor zöldesebb van hogy szürkés... Ez nem smink hanem hangulat függvénye. :)
    Hogy erről is megbizonyosodj, várlak vissza legközelebb is! :)
    Csók

  • Egyeztetés:

    Másodikra felvette, telefonon mindent elmagyarázott. Másnapra beszéltük meg a találkát, kérte, hogy reggel még erősítsem meg, hogy jövök.
  • Megközelítés:

    Kocsival ház mögött van parkoló, de érdemes jól megnézni a hirdetésében található térképet, mert nem magán a Tétényin kell parkolni (ott nincs parkoló), hanem kis mellékutcában. BKV-vel azt hiszem 7-es buszok mennek arrafelé. Tétényi kórháznak köszönhető lehet jól tájékozódni.
  • Helyszín:

    Klasszikus panel az épület is meg maga a lakás. Helyszín célnak megfelelő, bár még 1-2 dolog hiányzott benne (pl. ruhákat lepakoló hely). De csak pár napja volt ezen az új helyen, még nem rendezkedett be teljesen. Gondolom ez csak napok kérdése.
  • Lány külseje:

    Niki arca nagyon szép, főleg a mosolya és a kék szeme, bár nem annyira kék mint a fotókon, ott több smink van rajta. Nem egy vékony lány, de ennek van előnye is, szép nagy cicijei vannak, amiket akció közben is ügyesen használ.
  • Action:

    Fürdés után csókokkal kezdtük az ágyon, bár nem tartott sokáig, gyorsan (talán túl gyorsan) lecsúszott a testem közepére, pedig szívesen csókolóztam volna vele még egy darabig. Óvatosan vele, szeret harapdálni, néha kicsit túl erősen. Következet a francia, golyókkal is foglalkozik. Amikor a dákom szájában volt, akkor meg nagy cicikkel tudta simizni a golyókat. Majd én készítettem elő a barlangját akcióra. Igyekeztem jól benedvesíteni, majd jött a védőfelszerelés. Olyan helyzeteket érdemes vele csinálni, ahol az ember közel van a cicijeihez :-) Nagyon jó látvány, ahogy fekszik a hátán és a cickók meg ugrálnak a ritmusban. Hátúról is csináltuk rövid ideig, de így nem láttam a domborulatait, emiatt megint pózt váltottunk. Kb 15 perc után gumi le és ő négykézláb ágyon szájába fogadta az utódaimat. Még ilyenkor is szeret kicsit durvulni, főleg az ilyenkor már érzékeny hegyű kicsi énnel. Végtermék szájból pzs-be való áthelyezés, és kis beszélgetés.
  • Elszámolás:

    Végén adtam oda neki, klasszikus Budapesti átlag fél órára (előny, hogy amit kínál, az szinte minden alapban van)
  • Összkép:

    Nagyon odafigyel a vendégre. Kellemes társaság a leányzó, bár néha kicsit durvább mozdulatai vannak (pl. harapdálás), de gondolom többségnek ez bejön, hisz nem tud mindenkinek 100%-an megfelelni. Ajánlott.
Happy Massage