• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Drága 'Rorgan'! :))) Nagyon-nagyon szépen köszönöm a beszámolót, és a rangot is! Én is hihetetlenül jól éreztem magam Veled! Nagyon kedves, szeretetreméltó embert ismertem meg benned, csak nagyon hamar elszaladt az idő! :( Várlak vissza minnél hamarabb!!! :) Csók!:)

  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, elsőre felvette és délutánra tudott is időpontot adni.Délután még kellett egy megerősítő hívás, hogy jövök-e, de ez természetes, főleg ha az illető először jön hozzá.
  • Megközelítés:

    BKV-val Kosztolányi mellett 5 percre sétával. Kocsival pedig van parkoló,de fizetősek.
  • Helyszín:

    Célnak megfelel. Kis garzon egy szobával amiből a fürdő nyílik. Fürdőben több fajta tusfürdő és szájvíz. A szobában kellemes hangulat világítás, gyertyák.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű. Elcsépelten hangzik,de tényleg szebb mint a képeken. Tökéletes alak, gyönyörű hosszú szőke haj. Arckitakarástól nem kell félni, szép arca van.
  • Action:

    2 órára mentem, nem szeretem elsietni dolgokat. Ajtóban mosolyogva fogadott egy szép kis fekete ruciban. Megérkezésemkor üdítővel/vízzel kínált. Majd el a fürdőbe. Mikor végeztem már az ágyon várt meztelenül. Oda bújtam hozzá és csókolózni kezdtünk.
    Nagyon jól csókol, finoman, lágyan. Majd fokozatosan lejjebb haladva először melleit puszilgattam majd végül elértem finom kis puncijához. A kényeztetést jól fogadta, ezt a kiadott hangokból és lábával egyre jobban rányomta a fejem a kis kelyhére. végére kaptam egy pozitív megerősítést is,hogy jól végezem a dolgom. Állítása szerint egy év alatt most sikerült elélveznie elsőre, és ezt nagyon jó érzés volt hallani, ha csak kedvességből is mondta akkor is jól esett :-)
    Utána cseréltünk és ő kényeztetett engem. Ahogy föléd hajol és a gyönyörű hosszú szőke haja alatt eltűnik a szerszámod, az valami leírhatatlan érzés, közben a kicsi puha kezével a golyóidat markolássza. Nem telt sokba míg elmentem.
    Közben beszélgettünk is, szeretek olyan lányokhoz járni akik intelligensek és nem csak futószalagon várják az embereket és ő ennek teljesen megfelelt. Okos is, szép is, mi kell még ? Jó érzés, hogy van aki meghallgat és nem csak bólogat arra, amit mondasz, barátnő filling minden pozitív értelemben.
    Végül annyira gyorsan eltelt a két óra, hogy még 2 menetre volt időnk. Mindkettőben kis pacizással kezdtünk, de több pózt is váltottunk közben. Végül mindkétszer hátulról végeztünk be, mert valami fantasztikus látvány mikor a hosszú szőke haja végig fut a hátán, imádom a hosszú hajú lányokat :-)
    Búcsúzóul még jó pár percig csak csókolóztunk majd el a fürdőbe. Ajtóba végül még egy ölelés és két puszi.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, többet érdemel !!!!
  • Összkép:

    Barátnő filling nagyon jó volt ez a két óra és visszatérő vendég leszek.
Happy Massage