• Amanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Irulok-pirulok a beszámolód miatt Drága! :))) Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, és várlak vissza egy teljes programra!:P :) Csók :)

  • Egyeztetés:

    Egy másik hölgynél töltött kellemes délutáni franciaóra után találtam a hirdetésére, és ha már... alapon gondoltam megkoronázom az estét egy újabb randival. Sajnos már a rendelési idő vége felé jártunk, így csak egy SOS francia fért bele, de az egyeztetés után 30 perccel már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Korábban jártam már itt egy másik lánynál, így nem okozott problémát. Kosztolányi Dezső tér KÖZELÉBEN, de azért javaslom inkább az Ulászló - Bukarest kereszteződés környékén parkolót keresni ha nem akarjátok a randi előtt egy hosszabbat séta keretében megcsodálni a festői Újbuda hajléktalanjait. BKV csomópont, parkolás fizetős, de lehet helyet találni.
  • Helyszín:

    Egyszemélyes műintézmény egy közelmúltban rendberakott házban. A szobából nyílik a fürdő széles tusfürdő választékkal és a mosdóval. Maga a szoba funkcionálisan berendezett, kifejezetten kellemes hangulatú, egy franciaágy tetthellyel a szoba közepén.
  • Lány külseje:

    Magas, gazellatestű virágszál feszes, kerekded cicikkel, igéző szemekkel és mosollyal. A képeken látható pink (magenta, vagy isten tudja milyen színű :)) ruhában fogadott, és mivel csak SOS francia programra volt lehetőségem,
    így textilen keresztül másról nem tudok nyilatkozni, de összességében nagyon egyben van a hölgy.
  • Action:

    Ahogy beléptem Amanda kedvesen frissítővel kínált, majd egy kis ismerkedős beszélgetés következett a szokásos banalitásokkal. Amanda kifejezetten kedves, vidám lány, és végig csak az feszélyezett, hogy egy ennyire vonzó csinibabával gabalyodok hamarosan össze.
    A szobából nyíló fürdőnek egy nagy előnyét megtapasztalhattam viszont, hogy folyamatosan lehet a diskurzus, így kicsit - oké elég távolról - olyan hangulatom lett, mintha hazaérkezve elmennék letusolni, miközben a kedvesem vár a nyoszolyán.
    Visszatérésem után leheveredtem az ágyra és megpróbáltam alkudozni egy kicsit a viselt textil mértékén. Nem voltam még korábban SOS francián, így fogalmam sem volt, hogy ebben még a meztelenség sincs benne, hogy legalább egy kis optikai legelészéssel bemelegíthessünk. Ez eléggé szíven (és ágyékon) ütött, és a nem sokkal korábbi mélytorkos-kényszeres orálóra után minime igyekezett szégyent hozni rám, amiben nem kis szerepe volt annak, hogy azokkal a lányokkal akik Amandához hasonlóan nagyon bejönnek elég félszegen viselkedik az első alkalommal. :/
    Mindenesetre egy rövid idő után Amanda hanyatt döntött és ráborult a kis pajtásra, aranyhajával beborítva az ágyékomat. Finom technikával játszott velem, körkörösen virtuóz nyelvtechnikával, nedvesen szívogatva közben. Lágy volt, de nem mechanikus, hanem érzékien puha, kezeit csak finom simogatásra használta, de egyáltalán nem zavaróan. Én teljesen átadtam magamat a kényeztetésnek, majd a végéhez közeledve eldurrantam abban az édes kis szájban...
    Amanda hagyott lenyugodni, majd mosdóba el, és ahogy hallottam az utódokat a mosdóba engedte szabadon (ami lássuk be céljukat tekintve majdhogynem lehetetlen kihívás csóriknak... :)).
    Kis lenyugvás után visszaöltözés és tipli.
  • Elszámolás:

    Adtam kicsivel többet a kialkudott extráért. Egyébként a szokásos budai ajándék, olyannyira, hogy felmerült bennem a lányok kezdenek kartellesedni... :)
  • Összkép:

    Nagyon jó benyomással jöttem el és tuti, hogy amint időm engedi ismét felkeresem ezúttal viszont már hosszabb időre és teljes menüsorra. :)
Happy Massage