• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Helló, itt kisisten aki köszöni a beszit! :)
    Elnézést kérek elfelejtettem beadni a rámszokás elleni tablettát.
    Legközelebb felöltözöm és jó kislány leszek becsszóra...vagyis megpróbálom...illetve nem biztos ;)
    Amúgy nagyon könnyű jót játszani, ha van hozzá megfelelő partner! :)
    Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt előző nap, két próbálkozás után diszkréten megcsörgetett, amikor elérhető volt, innét már simán ment minden. SMS-ben lehet vele kommunikálni, szerintem jól elérhető a tündér.
  • Megközelítés:

    Autóval ház előtt lehet parkolni, nem fizetős, szerintem könnyű megtalálni, mondjuk nekem ismerős a környék is. BKV is van a közelben, szóval jó hely.
  • Helyszín:

    Régebbi 4 emeletes tégla ház, több lépcsőház, számok jól kiírva, nehéz eltéveszteni. Maga a lakás, rendezett Dóri mindig feldobja valamivel, én még a karácsonyi dekorációt kaptam el, mécsesek, zene stb., de tulajdonképpen teljesen mindegy mert a lényeg, hogy ott VAN DÓRI!!!
  • Lány külseje:

    És igen, ez lényeg, DÓRI. Imádom a képeit, imádom élőben, gyönyörű, közel olyan magas mint én (cipő nélkül:), vékony derék, formás popsi és a mellek, na azokról ódákat kellene zengeni, itt nyer értelmet a költők pár ezer éves munkássága. Én sajnos nem tudom versbe foglalni, inkább minden lehetőséget megragadok hogy a közelükbe férkőzzek. És meg ne feledkezzek (bár úgy is kihagyok sok mindent) a helyes arcocskáról, vagány rövid hajról, csillogó és huncut kék szemekről. Szóval a legdögösebb NŐ akivel életemben találkoztam, már csak egy hiányzik - felöltözve még nem láttam:)))
  • Action:

    Érkezéskor kis köntös volt rajta, ami azért nem sokat takart, csoda -kis- melltartó, mi szintén hamar lekerült Róla. Belépéskor csók, hozott kis ajándékok átadása és már bent is voltunk a szobában (amúgy ketten rendelnek az irodában). Dórinál egy kicsit minden más, itt alig van idő vetkőzni, már bele is bonyolódtunk az egy órás szex-cunamiba. Ezt tényleg nem lehet leírni, máshol / máskor ez ember eltervezi mit és hogy szeretne, azután van egy lineáris megvalósulás a dolgoknak. Dórinál az idő megáll, majd pár pillanattal később az ember megpróbálja összeszedegetni az emlékeit, mi is történt és hányszor, és mit láttam. Csak jönnek a csodás képek és érzések, és alig hihető hogy ez velem történ meg. Na kicsit kezd elszállni a lírás, próbálok néhány konkrétumot is írni a viszonylag kevés haszontalan minősítés érdekében. Tehát Dórit nagyon lehet (érdemes is) kényeztetni, itt a franci nyelv minden tájszólására gondolok, gyönyörű és ízletes kelyhe mindenhogyan jó választás, de a csodás kebleket sem szabad kihagyni a játékból (akár erősebben is csókolva), és persze csókolni is nagyon tud. Ő is remekül beszéli a franciát, sokak által megénekelt köpködős, DT szintén minden pózban őrjítően jó. (Egy kép különösen beleéget az agyam maradékába, én térdelek Ő előttem négykézláb kényezteti a kisharcost franciásan, és amikor felnézek mit látok, Dóri csodálatos popsiját és punciját az ágy felett lévő tükörben, na itt tényleg megállt az idő, és ez ellen nem is akartam semmit tenni.) Természetesen volt lovaglás, missziben szemezve és még (sok)minden. És a vége felé - tényleg őrület - én félig ülve az ágyban, Ő meg az ölembe fészkeli magát, bújik mint egy kis cicalány - most is megborzongok.
  • Elszámolás:

    Korábban már megbeszéltek szerint. Itt tényleg igaz, az ajándék mértékén bőven túlmutat a kapott élmény.
  • Összkép:

    Talán a fentiekből is kiviláglik, Dóri egy kisebb isten, korai időkben simán vallás alapítottak volna rá. Imádom, miden pozitív 2-3-4 betűs (DT, NFV, GF, NoTP stb) esetében valós és felső fok.
    Egy baj van Dórival, azonnali függőséget okoz, és az elvonási tünetek pár óra múlva már jelentkeznek. Hogy megyek-e még - amikor csak tehetem.
Happy Massage