• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága gilera!
    Örülök hogy a napod megkoronázásaként látogattál meg, remélem a vizsgád is sikeres volt s azóta sikerült kipihenned magad! :)
    Legközelebb fitten és üdén várlak vissza, ne legyél nyúzott! :)
    Csók addigis!

  • Egyeztetés:

    Könnyedén ment. Én épp Budapest felé tartottam, felhívtam, mint lehetséges partnert. Kért egy kis időt. Egy óra múlva visszahívtam, készségesen tájékoztatott mindenről. Megállapodtunk, hogy 45 perc múlva mindkettőnknek megfelelő.
  • Megközelítés:

    Jó hely, mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel, rengeteg parkolóval, amit ugye a GPS nem mutat... :-)
  • Helyszín:

    Előző nap költözött oda, tehát még látszottak a belakás jeleni. Amúgy egyszerű panel, célra tökéletesen megfelelt. Az állapotok ellenére nagyon hangulatossá tette. Külön köszönet érte.
    Fürdő egyszerű kabinnal felszerelt, sok tusfürdő és szájvíz. Baszoba valószínűleg a célra tökéletesen megfelelő lesz, ha megfogadja pár tanácsomat. Az ágy kényelmes, jó nagy volt.
  • Lány külseje:

    Képek alapján abszolút felismerhető. Erősebb testalkat, szép nagy mellekkel.
  • Action:

    Ez a rész miatt direkt nem azonnal írtam, hogy a személyes hiányosságaim ne érződjenek annyira. Két óra alvás, rengeteg magolás és egy vizsga után érkeztem hozzá, mint a nap megkoronázása.
    Szexi fehérneműben fogadott, amit a fotókon is visel. Eddig sose értettem, hogy mit jelent a barátnő feeling, most már tudom. Végig olyan érzésem volt, mintha a legjobb barátnőmmel lépnénk egy következő szintre.
    Ruha le, odaadtam az ajándékot,és irány a fürdő. Gyorsan végeztem, lefeküdtem az ágyra. Megkérdezte, hogy kérek-e masszást. Mondtam, hogy a végére tartogatom. Tényleg, mintha régi barátok lennénk, úgy kezdtünk el beszélgetni, oldotta a feszültséget. Szép lassan elindult lefelé. Kértem, hogy az elején a mellei között melegedjen be a legidősebb barátom. Élvezettel csinálta, leste a reakcióimat. Becsuktam a szemem, mire kinyitottam, az amigo nyomát sem láttam. Nagyjából átlagos méretű lehetek, de pillanatok alatt nyoma veszett. Kérésemre foglalkozott mindennel, kaptam mélytorkosat, foglalkozott a környékével és simogatta a melleivel, míg a halacskáim a szájában végezték. Kis keresgélés papír iránt, majd külön - külön irány a fürdő. Visszatérve egymás mellé heveredtünk, és folytattuk a beszélgetést. Nemsokára jeleztem, hogy készen állok. Jöhetett a kedvenc részem, a felszopás, amit istenien csinált. Gumi, majd beleült. Itt változtatta a pózokat, majd javasolta a cserét. Utána hátulról toltam, és így is lett végem... Ismét fürdő, majd felajánlotta, hogy átmasszíroz. Külön jól esett, mert azt hittem, hogy már vége az időnknek. Jól átgyúrt, közben tovább folytatódott a kellemes eszmecsere. Majd illően távoztam.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, előre adtam. A szolgáltatás színvonalának bőven megfelelő.
  • Összkép:

    Úgy érkeztem, hogy egy hatalmasat akarok kúrni, és egy kifejezetten oldott hangulatú szex lett belőle. Biztosan látta rajtam a nyúzottságot, abszolút figyelmes volt. A maximálisat hozta ki mind belőlem, mind abból az időből, amit vele töltöttem. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Happy Massage