• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenet rendszeren keresztül, aztán telefonon egyszerű volt.
  • Megközelítés:

    Bem rakpart, kicsit sem bonyolult pedig vidéki vagyok, parkolóhoz azért egy kis szerencse kell.
  • Helyszín:

    Szép, a fürdő nem túl nagy,de tiszta a kilépőt véletlen összefröcsköltem, de nem lettem bántva miatta. A mérleget azért kiraknám onnan.
  • Lány külseje:

    Az elején is tetszett az arca olyan karakteres milfes, de nem sublót arcú, a végére tisztára bele szeretem az arcába, szemüvegtől hihetetlen bikavadító lenne . A popsija az valami fenomenális , nem tudtam bele csípni pedig próbálkoztam. Testét sok nő meg irigyelné, mellei nekem bejöttek picit másabbak mint a képeken, de nekem jobban tetszetek mint a képeken. Nem tudom eldönteni hogy régebbiek a képek vagy retusosak, össz vissz a cickók másképp állnak, de falni valók.
  • Action:

    Hú eszem faszom megáll, nem tudom eldönteni hogy sírjak vagy nevessek, de az eddigi legjobb volt életemben. Bár nagyon elvagyok tunyulva piszok karácsony, és bénáztam is sokat, meg fáradt is voltam. Bugyibban melltartóba fogadott beindult a nyáltermelés mint a cukrászdába. Zuhany után vizet kaptam, aztán be a szobába, magas és közepesen nagy ágy. Egy ágy menti lámpa a mélybe ugrott, miután meglátta a felső testem. Rendesen sötét van, bár hozzá kell tennem a szemem nem bírja a félhomályt . Bárhogy rimánkodtam, nyüszögtem, nem lehetett nagy lámpát kapcsolni, kis lámpa egy ugye kilőve , egy maradt. Amúgy pedig megvizslattam ám a dolgokat minden honnan, és közelről és nekem nagyon bejött. Szeret beszélni, de hallgatott, ha kértem, bár nem túl sokáig. Első anális élményem és cserben hagytam szánom bánom, pedig megígértem hogy nem teszem. Szereti a popsi szexet nagyon is, én szépen komótosan toligáltam, de a gyorsabb, keményebb dolgot szereti. Elkezdte egyre jobban, erősebben gyorsabban rám tolni a popsiját, közben csapkodni a popsit,jobban, erősebben még még erősebben, sikeres volt. Gyönyörű selymes bőre, az illata, a kemény és szűk lyuk, és a hanghatások kivégeztek a szokásos idő fele alatt. Édesen számon kért, hogy azt ígértem nem hagyom cserben, javítanom kellet. Tettem is lefetyeltem mint bernáthegyi a tojás likőrt, finom a punci, egy ujjam be is csusszant. Lábai a hátamon, és közbe emelgette a csípőjét, harapdálta a száját. Egyik kezével a hasától a melléig simogatta magát, másikkal a hajába túrt össze szorította a lábát a fejem a két comb közt, és még ha ez nem lenne elég a kezével még nyomta a fejem , úgy hogy a nyelvem és az ujjam a punciba, és egyre jobban szorít a két comb. Levegőt alig kaptam, nyelvem is elfáradt, kihúztam a fejem. Picit duzzogva mondta, hogy megint cserben hagytam, de édesen nem számon kérően, én meg szuszogtam, mintha kocsi után kötöttek volna. Még ki se fújtam magam, már a rudin volt a keze, aztán be is kapta, nagyon jól franciázik nyalogatja, oldalról picit a fogával izgatja. Közben a szembe néz, zacsi tapi nyali, kértem hogy ne mert érzékeny, de annál jobban tetszett neki közben a francia. Az arca a szeme, gumit akart, hogy még popsiba, de már félárbocon nem ment. Isteni francia, és nagyon jó kézi munka , amit én kértem hogy felváltva, ja vadul csókol, én meg bénán. A Földön térdelt, én meg a melleire mentem, 15 percem maradt a két órából eldőltem az ágyon mint egy zsák krumpli. Simogattam közben, ő is engem, többször zavarba is hoztam a nézésemmel vagy a tök fejemmel azt nem tudom, de cuki ha zavarban van. Én meg mint minden igazi aranyos huncut dög ki is használtam .
  • Elszámolás:

    Korrekt, 2 óra volt, érkezésemkor magamtól raktam a szekrényre, távozáskor ugyanott volt érintetlenül, maximálisan megérte
  • Összkép:

    Hűűűűű úgy megcsinált, és olyan mosollyal slattyogtam haza, és vigyorgok még most is egy nappal később. A hölgyhöz fáradtan nem lehet menni
    , kemény tempót vár el, rendesen meg kell pakolni , de egy tündér. Frissen, fitten kipihenten, menni fogok még az tuti.
Happy Massage