• Valéria

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Időpont előtt kábé félórával telefonon, minden rendben ment, tudott is fogadni amikor kértem.
  • Megközelítés:

    Kocsival nem túl könnyű, de nem is nagyon vészes, a parkolás fizetős és nem könnyű helyet találni, de ez a város legtöbb részén megszokott. Ezután kellett némi szóbeli irányítás a lakás megtalálásához, de hamar sikerült.
  • Helyszín:

    Maga a ház nem túl nagy szám, de a lakás egész kellemes. Többen is voltak ott, mert hallottam hangokat a másik szobából, de diszkréten kezelték a dolgot, nem futottam össze senki mással, csak akivel akartam :-).
  • Lány külseje:

    A fényképek a valóságot tükrözik, Valéria nem a legszebb arcú lány akivel találkoztam, de a teste szuper, csodás popsija és lábai vannak, a nagy cicik kedvelői ne hozzá menjenek, de nálam ez nem volt annyira lényeges szempont. Én a kis termetű formás lányokat kedvelem és ez az igényem itt 100%-ban teljesült.
  • Action:

    Már az ajtóban egy nagyon pici és oltárian szexi vörös kis cuccban fogadott puszival, rögtön sokat enyhült az ilyenkor szokásos kezdeti idegességem. A hirdetése elég sokatmondó, úgyhogy a részletekről nem is beszéltünk előre, hanem rövid beszélgetés után egy közös zuhanyzással kezdtünk. Ahogy egymás fürdettük finoman persze rögtön akciókész lettem és elég intenzíven hozzá is dörgölőztem amilyen szorosan csak tudtam. Már a kádban elém térdelt és egy rövid, de mélytorkos franciával indított mielőtt még megtörölköztünk volna, isteni volt. Szárítkozás után visszamentünk a szobába, ahol még intenzívebben folytatta a franciát, felváltva a normál és a mélytorkos verziót, párszor le is kellett állítanom, nehogy túl korán kivégezzen. Váltott pózokban lejátszott előjátékozás végén egyszer csak szemben találtam magam vele, miközben ő előttem feküdt a hátán, én meg finoman dörzsölgettem a szerszámot a puncijához mire ügyesen elővarázsolt egy óvszert a háta alatt a párna alól és felöltöztetett. Rögtön be is támadtam szemből, de óvszer általi csökkent érzékenység ide vagy oda nem bírtam tovább két jó mély behatolásnál és ezután szinte azonnal kirántva jó alaposan telespricceltem a gyönyörű puncija környékét. Viccesen meg is jegyezte, hogy elhervadni már biztosan nem fog :-).
    Nem nagyon hagyott pihenni, rövid időn belül újra elkezdett kényeztetni nagyon érzékien a szájával, miközben én először a kezeimmel kényeztettem őt hátul, aztán magam fölé húztam és 69-ben folytattuk a dolgot és én ujjal és nyelvvel is olyan mélyen ismerkedtem vele tovább amennyire csak tőlem telt. Mivel jó régen sikerült kipihennem magam ő is megjegyezte, hogy fáradtnak látszom és valószínűleg ezért nem sikerül túl gyorsan bekeményednem másodszor. De azért egy idő után csak összejött dolog, bármilyen öreg is vagyok, úgyhogy ismét gumit húztunk, amire én gyorsan őt is ráhúztam, nehogy túl sok levegőt kapjon az a gumi :-). Már nem kellett félnem a túl korai magömléstől ahogy a szaknyelven hívják, úgyhogy képességeimhez képest igyekeztem jó alaposan megdolgozni Valériát, ami az én részemet illeti sikerült is. Döngettem elölről aztán jó ideig hátulról is, fantasztikus élmény volt a kis derekába és a popsijába kapaszkodva tövig magamra húzogatni, utólagos elmondása alapján ő is nagyon élvezte az akciót. Próbálkoztam a popóval is, de sajnos ahhoz nem voltam elég keményre hitelesítve már, így nem sikerült behatolnom, folyton a punciba csúsztam vissza - na nem mintha ez baj lett volna! :-). Mivel nem nagyon szeretek bukósisakban hajat mosni egy idő után kértem, hogy térjünk vissza a natúr franciára amit lelkesen teljesített. Ebben is kipróbáltunk még néhány konfigurációt, aztán végül ő az ágy szélén a hátára feküdt, én pedig keresztben a feje fölé hajolva kezdtem el felülről óvatosan dugni azt a csodálatosan finom száját. Egyáltalán nem tiltakozott akkor sem amikor közben időnként tövig benyomultam, le a torkán is. Szuper élmény volt, nem is tartott nagyon sokáig, ebben a munkafolyamatban lőttem el a második adagot a szájában - érzésre nem is keveset -, a hangokból ítélve és abból, hogy a végén is előrelendültem párszor, részben a torkában is. Persze bármilyen arányban is volt ez direct deposit, végül mind ugyanott végezte, mivel Valéria ügyesen eltüntetett mindent, az utolsó cseppet is lenyelve.
    Levezetésképpen még beszélgettünk kicsit, nagyon kedves és aranyos lány. Szívesen beneveztem volna még pár menetre, ha az időm és a teljesítőképességem engedi! De sajnos egyikből sem volt már elég, úgyhogy végül elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Igencsak nagyvonalúan történt részéről, amit én szintén nagyvonalúsággal igyekeztem viszonozni, remélem sikerült.
  • Összkép:

    Első osztályúan éreztem magam, ha lesz még rá lehetőségem ismét meglátogatom! :-) Kitűnő érték arányú szolgáltatást kaptam, már ha lehetne így nevezni, mert egyáltalán nem éreztem annak, sokkal inkább egy fantasztikus együttlétnek egy fantasztikus csajjal, köszönöm szépen!
Happy Massage