• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Gyere csak, gyere! Remek évnyitót csináltunk úgy hiszem, és remélem nem záráskor lesz ismétlés ;)
    Köszönöm a beszit és ölellek! :)
    :*

  • Egyeztetés:

    Nem bíztam a véletlenre és már előző nap lefixáltam vele a reggeli randit. Úgy gondoltam, hogy igen kellemes így indítani a napot, az évet:-)
  • Megközelítés:

    GPS pontosan oda vitt, a ház előtt ingyenes a parkolás, még helyet is találtam, szóval minden ideális volt. A közeli Egressy úton jár troli, aki ezt részesíti előnyben.
  • Helyszín:

    A ház egy tipikus, pár évtizeddel ezelőtt épült 4 emeletes tégla épület. Olyan, amelyekben a szobákat konvektorral fűtötték és 3-4 lépcsőháza volt. A lakás belülről viszont szépen és kulturáltan nézett ki, Dóri mécsesekkel, illetve zenével dobta fel a hangulatot.
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem egy szép és huncut, kék szempár nézett vissza rám. Sajnos az én szemeim a fizika törvényeit követve a tömegvonzásnak engedelmeskedve a szépen, nagy melleire fókuszáltak. Nem csodálom. Egyszerűen szépek! Nagyok , természetesek, így puhábbak,mint a szilikon, de ugyanakkor rabul ejtőek. Csakúgy,mint a hölgy feneke, a hosszú combjai, csodás alakja.
  • Action:

    Mielőtt elmentem fürdeni már valahogy elkezdtünk csókolózni, ami meglepett, ugyanakkor meg nagyon jól esett. A tusolásból visszatérve ott folytattuk, ahol korábban abbahagytuk. Finom volt az ajkai érintése. Aztán kezdetét vette az egymásba gabalyodás. Nem tudom máshogy jellemezni az utána történteket. Volt abba szinte minden. Mell közé helyezett faroktól kezdve, mély torkos elemeket is tartalmazó hosszú, érzéki, elnyújtott francián át több pózban történő szeretkezés. Közben megkóstoltam a punciját is, nagyon ápolt és igényes volt az is, öröm volt nyalni! Hátulról külön élvezetet jelentett a fenekének látványa, csodás volt. Aztán amit lovaglás közben művelt, arra nehéz szavakat találni. Meg sem kísérlem a leírását, úgysem menne. Csak annyit tennék hozzá, hogy többször kellett leállítanom, hogy ne menjek el, így tovább élvezhettem a kéjes gyönyör állapotát. A tér-idő kontinuum annyira megtört nálam, hogy nem érzékeltem az idő múlását, így sajnos még masszázsra sem volt idő, nemhegy egy második menetre. Pedig a masszírozó tudását is szívesen teszteltem volna, ha már abban is profinak jellemzi magát.
  • Elszámolás:

    Egyáltalán nem olcsó kategória, de nem is árul zsákbamacskát. mindenki el tudja dönteni előre, hogy szán -e ekkora ajándékot egy ilyen találkozásra vagy sem.
  • Összkép:

    Egy nagyon szép és kellemes lánnyal tölthettem el egy röpke órát, megtapasztalva azt, hogy milyen is az igazi barátnő feeling egy szolgáltatónál. Vissza kell térnem hozzá, úgy érzem!
Happy Massage