• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Kedves Polarme! Köszönöm szépen a kedves szavakat, jól éreztem magam én is Veled! :) Nagyon kedves, aranyos, őszinte embernek tűnsz!:) Remélem még találkozunk, vagyis mondtál valamit a randink végén [;)], szóval azt betartani!:) Fürdőt kitárgyaltuk személyesen is, azért valljuk be, nem a fürdőszoba miatt jöttél el! :D :)) Csók és BÚÉK! :)

  • Egyeztetés:

    Hamar felvette, pedig késő este hívtam, és aznap nem is rendelt. Másnap kora délutánra egyeztettük a programot.
  • Megközelítés:

    Először csak a kerület egyik ismert helyét adta meg tájékozódási támpontnak, majd miután oda elvillamosoztam, egy számomra teljesen ismeretlen utca nevét adta meg pontos címként. Segítségül megemlítette, hogy nyugodtan érdeklődjek jó helyismerettel rendelkező járókelőktől, valaki majdcsak útba igazít. Ez szerencsére meg is történt. Amúgy BKV a közelben (7, 19, 49).
  • Helyszín:

    Felújított panelszerű épület, a bejutás egyszerű, egy emeletnyi lépcsőzés és már nyílik is az ajtó. Maga a lakás egy pici garzon, de legalább nincs kolléganő. Kis zuhanyszoba egy nagy mosógéppel ami elállja a mosdóhoz való hozzáférhetőség lehetőségét. Zuhany, WC kicsit lepukkant, de még tűréshatáron innen. Törülköző, lepedő ok, tusfürdők, szájvíz p poharakkal rendelkezésre állnak, ha nem is kézre (majd meglátod). Baszoba teljesen rendben egy nagyon kényelmes francia ággyal, pár darab egyéb bútorral. Füstmentes a lakás is, és szerencsére Amanda is.
  • Lány külseje:

    Csinos, fiatal leányzó, minden adat és kép egyezni látszott a valósággal. Arcra mást vártam, nem tudom miért, de így sem csalódtam. A festett szőke haj nem az én esetem, de nem volt túl zavaró. Test tökéletes, kemény és feszes mindenhol ahol kell, észbontó cicik és fenék. Mindehhez kellemes hozzáállás és kedves mosoly párosul
  • Action:

    Két klassz menetet zavartunk le. Az elején kellemes csókok, abszolút semmi elhúzódás, simogattam, csókolgattam azt, amit, és ameddig csak akartam. Nemsokára én is meg az ezredes úr is felálltunk az ágy mellé és kaptunk egy kellemes francia leckét, kis kezezéssel. Nem túl durva, inkább lágy, nekem pont megfelelt. Ezután Amanda egy kicsit lebecsülte az ezredes úr igazi nagyságát. Ezért a zubbony, amit kapott szűknek bizonyult, de a tiszti becsület így is maximális helytállásról tett tanúbizonyságot az elkövetkező ütközetek során. Papás mamás, majd kutyusban jött a tűzparancs. Jó lett volna az eseményeket egy tükörben is végig követni.

    A szünet egy nagyon kellemes, értelmes és őszinte beszélgetéssel telt. Eléggé kitárulkoztunk mindketten egymásnak, a légkör teljesen feszélyezetlenné vált, bár szinte az elejétől kezdve is az volt. A csevegés aztán átsimult a második körbe, ahol az ezredes úr most már egy méretben megfelelő zubbonyban fitogtatta tudását. Ez a menet is NF elkezdődött, majd egy hosszas hátulról való, és szemet gyönyörködtető tologatásban merült ki. Zuhany, tipli, könnyes búcsú csók és balra el.
  • Elszámolás:

    Budapesti átlag egy messze átlagon felüli szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Eddigi kalandozásaim egyik legjobb élménye. Őszinte, kedves, közvetlen, kellemes. Nagyszerű szex.
Happy Massage