• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Drága Hmoore!Köszönöm a beszit, nagyon jó társaság voltál, jól éreztem magam Veled, és a parfümöd.. Hmmm...:) Csók, és BÚÉK! :)

  • Egyeztetés:

    Késő délután felhívtam, nemsokára tudott volna foga, de én csak 90 perc múlva indulhattam. Telefonba csak a forgalmas tér nevét adta meg, gondolom óvatossági okokból.
  • Megközelítés:

    A Ferenciek terétől gyors 7-el mentem a Kosztlányi térig, csak két megálló, ünnepi zsúfoltságban ennél jobb lehetőség nincs. Amint leszálltam a buszról, felhívtam, megadta egy közeli utca nevét és a házszámot. Sajnos nem tudtam pontosan merre induljak, de ő se tudta egyértelműen elmagyarázni. A harmadik járókelő útba igazított, tényleg közel volt. 150-200 méter.
  • Helyszín:

    Régebben épülhetett társasház, hogy tégla vagy panel azt nem tudnám megmondani, ellenben rendezettnek tűnt. A lakás kisebb méretű, szerény, de tiszta. Az ágy kényelmes, keret nélküli és nem nyikorog, ez fontos szempont. A fürdő is ok, tusfürdő, szájvíz, tiszta törcsi, minden, ami kell!
  • Lány külseje:

    Belépve egy rózsaszín minibe öltözött csinos szőke tini csajt pillantottam meg. A képei alapján törékenyebb lányra gondoltam. Vékony így is, de érzetre más, van benne anyag, jó értelemben. Izomtónusa is inkább a sportos karaktert sugallta, habár a képein ez sem látszott. Az arca szép, az orrára mondanám, hogy karakteresebb, ami szintén egyéni ízlés kérdése, én szeretem, ha valakinek az átlagtól eltérő van, sőt a picike, pisze orrú lányok nem is nagyon jönnek be! És a cicik a testalkathoz méretezettek, jó fogásúak.
  • Action:

    Kedves invitálás után egyből itallal kínál. Aztán kicsikét beszélgettünk, az ágyszélén, maga mellett kínált hellyel, így kezdtük oldani a hangulatot. Majd mire megfürödtem, ő már az ágyon elterülve meztelen várt. Csókokkal és testünk feltérképezésével kezdtük a bemelegítést. Igazán jó, barátnős szenvedélyes csókokkal doppingolt. Majd én vettem kezelésbe a már előttem megénekelt babaszerű puncikát. Eléggé hosszan kényeztettem, de kisebb hanghatások és reakciók kivételével nem értem el hatást nála. Ezért is rákérdeztem, mi a helyzet, mire ő elmondta, hogy valami miatt jobban feszült és nem hiszi, hogy menne! Így átugrottuk ezt a részt és ő vette át az irányítást. Később gumit húzott és beleült, kezdetben épp hogy csak a makk tövéig guggolt bele, majd egyre mélyebben, de a teljes terjedelmet nem használtuk ki. Előröl azért jobban ment, pedig tényleg eléggé szűk kis muffocskája van. Még a kutyus variációt is kipróbáltuk. Már így bemelegedve nem tartogattam az utódokat tovább és beledurrantam a védőszerkóba. Az aktion után még jócskán beszélgettünk, egyetlenszer sem kaptam célzást, hogy lejárt az időm, ami ténylegesen meg is történt. Miután még egyszer letusoltam, elbúcsúztatott, én pedig elindultam a ködös utcára.
  • Elszámolás:

    Épp a pesti átlag. Számomra a legfontosabb dolgokat tartalmazza, ezért bőven megéri!
  • Összkép:

    Egészen jól szórakoztam Amandánál. Viszonylag barátnős érzetet keltett, legfőképp a csókok miatt!!Talán mivel az első alkalom volt, vagy, mert nem a legoptimálisabb (ünnepi kavalkád) időben mentem, nem éreztem úgy, hogy az élmény annyira kimagasló lenne. Ettől függetlenül is bátran ajánlom mindenkinek!
Happy Massage