• Timi13

  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm drága a beszámolót. Nagyon aranyos vagy,örülök hogy jól érezted magad. Sok szeretettel várlak vissza. csókjaim

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Kedves, barátságos volt. Fél óra múlva ott is voltam!
  • Megközelítés:

    Lehel téri metrómegálló a közelben, nagyon jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Polgári lakóház, nagyon szép, tiszta, hangulatos lakás. Tiszta fürdőszoba, sokféle tusfürdő, puha törölköző és az elmaradhatatlan szájvíz :)
  • Lány külseje:

    Ahogy a képek is mutatják, nagyon formás, bájos, nem túl magas de elragadó hölgyemény Timi ;)
  • Action:

    Timit már jó ideje kinéztem magamnak. Megérkezés után egy szál törölközőben fogadott. Én is kaptam egy jóféle törölközőt és eltűntem zuhanyozni. Visszaérkezésemkor Timin már semmi nem volt - mesés volt a látvány! Picit szabadkozott, hogy felszedett pár kilót, de nagyon jól áll neki az a pici kis plusz, csak még nőiesebb lett tőle. Döbbenetesen feszes, formás mindenhol a lányka.
    Mielőtt belecsaptunk volna a dolgok sűrűjébe, ölembe ültettem Timit és beszélgettünk az élet nagy dolgairól: mesélt a cicáiról, kutyusairól, az ünnepek alatti terveiről. Igazán jó hangulat alakult ki hamar. Beszéd közben puszilgatni kezdtem, majd ahogy ráhangolódtunk átmentünk az ágyra. Ott először csókokkal nyitottunk, majd elkezdtem feltérképezni Timi ruganyos kis testét.
    Ha tehetném, még mindig ezzel foglalatoskodnék :)
    Miután végigpuszilgattam, simogattam ahol csak lehetett, belekezdett egy nagyon finom mélytorkos franciába. Egyik kattanásom, hogy a partnerem előttem térdelve kényeztessen, miközben a szemembe néz - Timi azonnal vevő volt erre. Egy idő után karjaimba vettem és visszakerültünk az ágyba, ahol folytatta a kényeztetésem, miközben én az ujjaimmal indultam felfedezőútra. Ahogy kezdett izzani a hangulat, gumit kértem, mert érezni akartam a finom testét ennek a kis gyönyörűség leányzónak! Végig nagyon kedves, odaadó volt Timi. Ott volt velem testben, lélekben. Sok pózt kipróbáltunk, repült az idő. Nem tudtam olyat kérni, amire ne lett volna partner :) Végezetül azt kértem hadd lőjem utódaimat az arcára, amit hamarosan meg is tettem - szokásoktól eltérően most én segítettem Timinek tisztálkodni.
    Ezek után hozzám bújt,átöleltem és nagyon kellemes beszélgetéssel telt az idő az órám végéig. Mint kiderült, Timi nagyon ügyes süteménysütésben is. Valahogy meg kell oldanom, hogy legközelebb kapjak kóstolót a sütikből!! :)
    Időm végé felé összekaptam magam, boldog karácsonyt és újévet kívántam Timinek, aki egy csókkal búcsúztatott az ajtóban.
    Ez úton kívánok ismét szép álmokat!
  • Elszámolás:

    Oda adtam ajándékom, némi plusszal megtoldva elégedettségem jeléül. Budapesti átlag. Maximálisan megéri egy ilyen bájos leányzó társaságáért.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele! Kedves, bájos, aranyos hölgy, nagyon bejön nekem. Ha lehetne, Őt kérném karácsonyra!
Happy Massage