• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm drága beszámolót.Nagyon aranyos vagy. Remélem még meglátogatsz, s kipróbálunk 1-2 dolgot :) Sok szeretettel várlak. Csókjaim.

  • Egyeztetés:

    18:00 körül hívtam, azonnal felvette. A telefonban kedves volt és korrekt módon tájékoztatott. 20:00-ra beszéltünk meg találkozót.
    A megbeszélt szolgáltatásokat ottlétemkor is vállalta.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, azzal könnyen megközelíthető. Nincs messze a metró kijárattól. A ház keresésénél figyelni kell, mert van a házszámból A és B is. A megbeszélt időpontban hívtam a kapu előtt, azonnal beengedett. A lépcsőházban kicsit nehéz a villanykapcsolót megtalálni, ha éppen este van.
  • Helyszín:

    A lakás állapota átlagos. A fürdő jól felszerelt, wc is van, ami jó, mert nem kell külön megkérdezni, hogy merre van, ha szükség lenne rá. A tusfürdő választék nagy. A törülköző ellátta a feladatát, nem volt különösebb problémám vele. Szájvíz is van amit használtam is, ha már itt az oldalon kérte a leányzó. A baszoba tágas. Az ágy szép nagy, van több fotel is, ahova ruhákat lehet pakolni.
  • Lány külseje:

    Timi a képeknek megfelel. Abban a fehér miniruhában fogadott, ami néhány képen van. Átlagos arc. Nem túl magas lány, de nagyon formás, nőies alakja van. Szép a feneke és a mellei pont jó méretűek. Se nem nagy, se nem kicsi. Viszont annál formásabb.
    A puncija borotvált és a higiénia is rendben van.
  • Action:

    Miután a fürdőből visszatértem, kérte, hogy várjak kicsit. Kb. 1 perc múlva már jött is.
    Jól irányítható, nem kényeskedik, mindent megtett, amire kértem. Kihámoztam a fehér ruhájából, majd az ágyra feküdtünk. Néhány csók is (vagy inkább szájrapuszi) is volt, nem erőltettem a dolgot.
    Kérdezte, hogy gumival vagy anélkül kérem-e a franciát. Mondtam, hogy gumival (nem ragaszkodom a nf-hoz). Ekkor szerette volna elkezdeni a franciaórát, de nekem más terveim voltak, amit nem kifogásolt.
    Elkezdtem a formás testét felfedezni. A punciját hosszas kényeztetésben részesítettem, úgy láttam tetszett neki. Vibrátorral a csiklóját kényeztettem, aztán szép lassan becsúszott 1 majd 2 ujjam a punciba. Nem ellenkezett, nem kényeskedett, mint mások. Látszólag el is élvezett, de a nők jó színésznők, a szolgáltatók meg különösen jók ilyen téren. :)
    Amikor kiszórakoztam magam, és Timi is eléggé benedvesedett, felkerült a védőfelszerelés. Rövid francia után misszionárius pózban dugtunk. Egy idő után alám nyúlt és óvatos golyómasszázsba kezdett. Ez így már túl sok inger volt számomra, ezért telelőttem a gumit benn a punciban. A szünetben vízzel kínált. Ezután a munkájáról beszélgettünk, közben a farkamat simogatta. Én viszonzásul a punciját simiztem. Felkerült a gumi és újabb franciába kezdett. Én közben még mindig a csiklóját simogattam.
    Francia közben a kezeit is bevetette némi golyókényeztetésre. Megkértem, hogy legyen óvatosabb, mert érzékeny területre tapintott. De tulajdonképpen kellemes kiegészítő volt a francia mellett. A gumiba durrantam, majd még beszélgettünk kicsit.
  • Elszámolás:

    Timi új extrákat vezetett be nemrég, pl. pisi, tánc, lenyelés, popsi-kényeztetés. Ezeket nem próbáltam.
    A vibrátor is újdonság nála, de ez szerencsére az alapszolgáltatás része volt. Timi tiszteletdíja a piaci átlag volt. Nem kérte előre, de én azért az asztalra tettem. Végig ott maradt az asztalon. Talán számit ez valakinek, engem nem különösebben érdekel, hogy a lány elteszi-e azonnal vagy nem.
  • Összkép:

    Összességében jó értelemben vett profi hozzáállással találkoztam. Kedves volt, és mindent megtett, amire kértem. Nem éreztem távolság-tartást. Közvetlen, jól tudja oldani a feszültséget.
Happy Massage