• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága a82!

    Köszönöm a kedves szavakat,meg a beszámolót:)
    Én is nagyon jól éreztem magam én is,jó fej srác vagy!
    Küldöm a tombolát :)))))
    Remélem nyersz :)))
    Csók

  • Egyeztetés:

    Egyszerűen ment minden. Nem tudtam megállapítani, hogy ő vette e fel a telefont, vagy sem. Végül is mindegy is volt. Elsőre sikerült egy pár órával későbbi időpontot megbeszélni.
  • Megközelítés:

    Egyértelműen megtalálható a cím. BKV nincs messze, metró 4-6 villamos közel. Parkolás szerintem esélytelen, ha sikerül is találni helyet, az fizetős. Belváros, a kilencedik kerület felújított, igényes része.
  • Helyszín:

    Kis kedves lakás, célnak tökéletesen megfelel. Nagy franciaágy, jól el lehet férni rajta. Fürdő tiszta, friss törülközőt kaptam. Minden úgy, ahogy kell.
  • Lány külseje:

    A hölgy szerintem vastagabb, mint ami a képeken látszik, DE szerintem ez nem gond. Van pár tetoválás is rajta, ami a képeken nem látszik. Mindent összevetve szerintem dögös, a kitakart arca is bejött nekem, de ez persze szubjektív, nem vagyunk egyformák, lehet, hogy valakinek nem tetszene. Mindent összevetve nekem tetszett. Cici jó nagy, kerek, feszes popsi, mondom, szerintem igen dögös...
  • Action:

    Ajtóban bugyiban és bikini felsőben fogadott. Lepakoltam, kaptam törcsit, fürdő stb.
    Fürdés után jól eldumáltunk, közvetlen, tényleg vagány csaj, nem félénk az tuti :D ha nem lenne korlátozott az az idő, még mindig ott röhögnénk.
    A lényegre térve egyből kis franciával kezdett, ami számomra pont megfelelő volt, nem mélytorkos, de ezt nem is írja az adatlapján. Néha kéz nélkül, néha kis kézzel, nagyon kellemesen csinálta, közben a hangok amiket kiadott eléggé felhúztak. Eközben én is el-el kalandoztam a kezemmel, aminek az lett a vége hogy (talán) el is élvezett, vagy ha nem is, akkor igen meggyőzően játszott (de szerintem nem játszotta meg, nem olyan hölgynek tűnik), közben egy pillanatra sem hagyta abba a franciázást. Eddigre már eléggé éreztem, hogy itt az ideje a védőfelszerelésnek. Lovaglót kértem, mert nagyon szeretem, igen szép látvány, ahogy a szép nagy cicik az ember arca előtt ringatóznak, és ezt eléggé szemtelenül ki is használja :) Váltott guggolós pozícióra, amit én nagyon szeretek, nem is bírtam soká, így lett végem.
    Ezután kértem hogy kicsit gyúrjon meg, de saját bevallása szerint nem masszőr, de nem is azért mentem.
    Sajnos közben annyira elbeszéltük az időt, hogy második körre nem volt idő, pedig rávetettem volna magam szívesen :D Ez persze nem az ő hibája, én vagyok ilyen dumálós fajta, nem baj, majd legközelebb :)
  • Elszámolás:

    BP átlag. Én általában előre szeretem rendezni, ő nem szólt érte, nem várom meg hogy kérjék.
  • Összkép:

    Képek nem adják teljesen vissza, hogy ki is fogad. A tényleges akcióval nagyon is elégedett vagyok. Egyébként pedig egy szimpatikus, vagány csaj. Én tuti visszamegyek, az étlapja nagy részét nem volt időm kipróbálni. Összességében nagyon jól éreztem magam.
Happy Massage