• Timi13

  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm a beszámolót. Örülök hogy teljesíthettük egy régi vágyad, s remélem lesz még rá lehetőségünk. Várunk máskor is sok szeretettel. Csókjaim

  • Egyeztetés:

    Szokásomhoz híven itt az oldalon, majd telefon.
  • Megközelítés:

    Westend környéke, parkolás fizetős de könnyű.
  • Helyszín:

    Célnak megfelelő lakás, nagy francia ágy és tükör.
  • Lány külseje:

    Két hölgyet kell itt jellemeznem, mivel úgy alakult, hogy megkértem Timit, hogy szervezzen valakit be harmadiknak, mert már 39 évem elszelelt de egyszerre két lány sosem telt :) Így került a képbe Szilvi.
    Nos, Timi abszolút mint a képein, Ő a tömörebb húsú leányzó, majd szét csattan rajta a bőr, olyan kemény mindene, keblei pedig mint a zöldalma :) Szilvi nem arccal hirdet, de nagyon kedves arca van, testben pedig a törékenyebb típus, körte keblekkel. Igen gyömölcsnapot tartottam :D
  • Action:

    Nos, mint említettem a beszámolót két lányról írom. Nem hirdetnek együtt. Zuhanyzás után ott várt a két tünemény, hát zavarban voltam egy kicsit, mivel ez az első ilyen felállás, ráadásul Neocitrannal indítottam a reggelt meghűlés miatt, úgyhogy nem voltam a toppon. Mind 2 lány mini ruhában volt, Timi bugyi nélkül, Szilvi kis fehér bugyit is viselt, nem túl sokáig :) Ágyra heveredve elkezdődtek a csókok, hol ide hol oda majd Timi vette kezelésbe a lábam közét míg Szilvit megszabadítottam a bugyitól és nyelvleckét indítottam. Nem ragadtam le sokáig egy helyen, mert oly sok a fogni, látni és érezni való egy ilyen szituban, hogy az ember azt sem tudja mit habzsoljon. Szilvike keblei csodálatosan ütöttek át a fehér ruhácskán, nem bírtam őket nem elővenni és csókolgatni. A sorrendeket már nem is tudom, de persze ketten is ápolgatták egyszerre a vesszőcskémet, nem is értem, hogy nem durrantam el 2 másodperc alatt, talán a rossz közérzetem a segítségemre volt. Az aktust Timivel kezdtük, misszióban, közben csókoltam Szilvit. A felállás egyébként szerintem Timinek nagyon tetszett, mert nagyon hamar és jól nedvesedett. Sokáig nem bírtam benne, így első patront ellőttem. Két lány között fekve kis beszélgetés, majd újra aktivizáltuk magunkat. A pontos részletekre nem is emlékszem, de nyaligálásomra jól reagált Szilvi is, nem volt szükség extra kenésre a behatoláshoz. Szerettem volna kipróbálni, hogy az egyik lány lovagol a másik a számon ül, de nem tettem mert borzasztó hamar végem lett volna.
  • Elszámolás:

    Rendeztem. Kicsit megtoldottam...
  • Összkép:

    Ez a két lány nem szolgáltató, Ők inkább szeretők!! Maradt hiányérzetem de miattam, egyszerűen 1 óra alatt 2 lánynak nem tudok annyit nyújtani mint szeretnék. Maradtak kiaknázatlan dolgok, úgyhogy lesz még ilyen felállás :)
    Egyébként azt éreztem velük kapcsolatban, hogy nem 1-2 órára kellene velük tölteni, hanem 1 éjszakát, szeretkezni, pizzázni, megnézni 1-2 jó filmet, mert tényleg ilyen csajok!
Happy Massage