• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző napon kerestem és másnap reggelre tudott is időpontot adni.
  • Megközelítés:

    Villamossal kicsit sétálós a dolog, busszal Könnyebb, de autóval még könnyebb. A találkozó végeztével ajánlott a villamos felé sétálni, hogy legyen ideje az embernek feldolgozni az élményt.
  • Helyszín:

    Kulturált és tiszta lakás. a bejutás a ház jellege miatt macerásnak tűnhet, mivel előkert féleség van a ház körül, ezért csak a kertkapun tud az emberfia csengetés után bejutni, de meg van az a bája a dolognak, hogy lejön eléd Brenda és teljesen hétköznapi ruhában is lehet őt látni. Lépcsőn felfelé sétálva el is indult a fantáziám, mivel előttem ment:)
  • Lány külseje:

    Nagy valószínűséggel soha nem találkoztunk volna, mert a képei alapján (főleg a sárga vagy zöldes miniruhásra gondolok) nekem picit...hogy is mondjam. Misspuncisnak tűnt. nagyon formás, mindene megvan, ami kell egy Nőnek, de valami mégis nem tetszett azokon a képeken.
    Az, hogy találkoztunk, az csak Klaunak köszönhető, mivel őt már nagyon régóta ismerem és említette, hogy közös huncutkodást is lehet majd vele és Brendával kérni. Na erre felkaptam a fejem és bővebb infót kértem a leányzóról :)
    Kaptam és meggyőzött.
  • Action:

    Elég korán fogadott és úgy gondoltam, hogy meglepem egy kis reggelivel. Nagyon örült neki:)
    Mivel aznap reggel baromi hideg volt, ezért azonnal felajánlott egy forró teát, amit hogy, hogy nem csak a találkánk végén ittam meg:P No nem azért, mert elfelejtette, hanem mert elég hamar mással voltam elfoglalva, mint a tea és tény, hogy nagyon hamar meleg lett a hangulat:) Tehát érkezés, puszi, ismerkedős csókok. És hamar rájöttünk, hogy minél hamarabb menjek tusolni.
    Szigorú szemű férfitársaim is megnyugodhatnak a fürdő láttán. Többféle férfi tusfürdő, intim mosakodó gél, szájvíz, csempe a falon és a padlón és külön extra, hogy víz is folyik a csapból, :D....stb.
    Mire visszaértem a szobába, ami szintén kellemesen berendezett, addigra átöltözött valamiféle, hátul és nyakban megkötős csudaságba. Puszik, csókok, kezemmel finoman kitaperoltam a csomókat és amit lehetett kikötöttem és ott voltak azok a cicik...ahhh. Nem semmi, eredeti cickói vannak. El is kalandoztam rajtuk és lassan haladtam le, aztán vissza és újra le. Ekkor már nem akartam megállni, hogy megkóstoljam a piercinges ékét. Nagyon finom, könnyen izgatható és ezt baromi erotikus apró, majd egyre intenzívebb vonaglásokkal hálálja meg. A csúcson pedig, minden apró érintést, csókot nyögéssel és rándulásokkal jutalmaz.
    Vétek kihagyni a kényeztetését!
    Ezután kis beszélgetés és a tudtomra adta, hogy most Ő következik és meg kell hálálja ezt a kényeztetést.
    Végig csókolt szinte tetőtől talpig és lassan haladt lefelé. No nem állt meg a kisöcsinél, hanem egészen pontosan a zacsira pályázott. Majd szájára vett:) és finoman, gyengéden és egyre mohóbban járt le-fől a feje. Azt éreztem, hogy menten felfal. Egyszer csak gondoltam egyet, hogy kérek egy kis védelmet és magamévá teszem mohó és izgató testét, de gumihúzás után, amit nem kézzel, hanem szájjal abszolvált sajnos szinte azonnal fél hat lett. Hiába volt nagyon izgató és erotikus a védelem felhelyezése, sajnos a gumi láttán kisöcsinek elment a kedve. Na azért nem hagyta ennyiben a dolgot, és amint ott ültem a sarkamon, félig térdeltem az ágyon, oldalról befészkelte magát és lekapta a gumit és azonnal nyelvleckét adott, mire ismét felébredt öcsi. Úgy helyezkedett, hogy kartávolságban legyen a puncija és ezt ki is használtam.
    Simiztem, kint-bent ahol értem és ismét -telhetetlen- szája csodát művelt. A véghez közel megállítottam a kis fejét és úgy élveztem el. Majd hagytam, hogy lassan levezessen. Minden eltűnt a szájában, amit diszkréten papírtörlőbe engedett és utána megtörölgetett engem is.
    Ezután nagy beszélgetés, elárultam neki, hogy nem találkoztunk volna, ha nincs Klau és mennyire örültem/tünk, hogy mégis találkoztunk és átdumáltuk a képeit is. IGEN, innen üzenem, hogy kellenek, (több) azok az -amatőr hétköznapi- fotók!!! :D
    Számomra sokkal megnyerőbbek, mint a profi képek.

    Beszélgetni is nagyon jól lehet vele, hisz egy értelmes, intelligens hölgyről van szó és megbeszéltük, hogy ugyan még bátorságot kell gyűjtenem, de be fogok nevezni egy páros kalandra. Félek, hogy kis dobozokban postára adnak...annyira szétszednek:DD

    Örülök, hogy találkoztam vele!
    És nem utoljára!
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam nála, ezért letettem az asztalkára előre, de említette, hogy ráér a végén is. Én meg jobban szeretem hamar letudni....ezt a részét:D
  • Összkép:

    Teljesen pozitív, sőt, nagyon KELLEMES csalódás! Mint ember és mint szolgáltató is számomra kifogástalan.
Happy Massage