• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves feketeparduc! Örülök hogy megismerhettelek, s nagyon jól éreztem magam veled én is, remélem hamarosan megismételhetjük ezt a remek alkalmat! :)
    Az ágycsere folyamatban, januártól biztos hogy egy sokkal szebb, nagyobb és jobb lesz! De ez még titok! ;)
    A legközelebbi találkánkig küldök sok sok csókocskát, amit addig ossz be, s ígérem akkor behajthatod majd rajtam egytől egyig! :) :*

  • Egyeztetés:

    Az egyeztettetés telefonon történt. A telefont ő vette fel, egyből tudtam vele beszélni. Nagyon kedves és készséges volt a telefonban. A hangja nagyon barátságos, és már itt kiderült, hogy van humorérzéke.
  • Megközelítés:

    Niki telefonon már előre kiokosított, hogy hol érdemes parkolóhelyet keresni, így célirányosan a közeli mellékutcába mentem parkolni.
  • Helyszín:

    Régi építésű ház, könnyű volt megtalálni. Földszinti lakás, kicsi, de tiszta. Fürdőszobában kád, többféle tusfürdő és szájvíz is van. A fürdő a szobából nyílik, ez paraktikus megoldás. A szoba elég kicsi, benne egy puff a ruháknak, a sarokban egy kinyitott kanapé szolgál ágyként, ami szintén nem túl nagy, az éjjeliszekrényen gumik kikészítve.
  • Lány külseje:

    Engem már a képein is megigézett a tekintete azokkal a gyönyörű kék szemeivel. Alkatra egy csöpp lány hatalmas természetes cickókkal, karcsú derékkal és formás fenékkel.
  • Action:

    Közös fürdést kértem, így hamar lekerült a kis fekete ruha és előkerültek a hatalmas cickók. Eléggé át voltam fagyva ezért jól esett a tusolás, pláne hogy ezt Niki társaságában tehettem, ki is pancsoltuk kissé a vizet. Visszatérve a szobába egyből az ágyra parancsolt, hogy feküdjek hanyatt. Én engedelmeskedtem is neki, de amikor fölém hajolt nem bírtam magammal, érezni akartam a csókja ízét a szájamon. Erre ő incselkedni kezdett velem és hol vissza csókolt, hol pedig nem hagyta magát. Engedve az erőszaknak hanyatt feküdtem és nem bántam meg, mert egy olyan fullos DT-s franciát kaptam, mint még soha. Már alapból is nagyon jó a franciája, ütemesen egész mélyen beveszi a szerszámot és foglalkozik a golyókkal is. Amikor pedig hatalmas melleivel végigmasszírozta a cerkát, az nagyon kellemes volt, de az igazi ámulat akkor ért, amikor teljesen tövig bekapta, és a gyönyörtől megittasodva azt kértem tőle, hogy ezt még-egyszer ismételje meg. Kegyes volt hozzám és nem csak egyszer ismételte meg ezt a bravúrt. Amikor már nem bírtam tovább, gumit kértem és lovagló pózban folytattuk. Felváltva csókolgattam és markolásztam csodás melleit lovaglás közben. Aztán lassítanom kellett mert éreztem, hogy közel a vég. Ekkor pózt váltott és guggolva ült bele, itt már nem bírtam magammal és egy végső vágtában el is élveztem. Hagyott lenyugodni és csak utána szált le. Pihenésképp masszázst kértem, amit elég ügyesen csinált. Közben pedig beszélgettünk a világ dolgairól. Nagyon kommunikatív leányzó, gyorsan elrepül a társaságában az idő, de ő ezt egyáltalán nem érezteti a vendéggel.
  • Elszámolás:

    Elszámolás korrekt, pesti átlag előre. A csókot extrában kértem, nem bá:)ntam meg.
  • Összkép:

    Kedves, odaadó, életvidám, cserfes lány, abszolút barátnő feeling. A franciát pedig egész magas fokon űzi és beveti hozzá az ikreket is Incit és Fincit. :) Szerintem látjuk még egymást Niki!
Happy Massage