• Bia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Múlt héten látogattam meg Biát, szerdán egyeztettünk, péntekre kértem időpontot, sikerült is mindkettőnknek megfelelőt találni. Péntek délelőtt még pontosítottunk egyszer, de minden gördülékenyen ment. Már a telefonban is nagyon kedves volt.
  • Megközelítés:

    A közelben dolgozom, így gyalog mentem munka után, a metsző hideg szélben ez nem volt a legkellemesebb. Ahogy már előttem is írták, az Árpád híd pesti hídfőjétől nem messze, a SünPalota mellett található a lakás.
  • Helyszín:

    A bejáratnál megkaptam telefonon a kapukódot, az egyik középső emelet szélső lakása. teljes a diszkréció. A lakás nem túl nagy, emlékeim szerint 1,5 szobás, a célnak tökéletesen megfelel, hangulatos. Bia elmondása szerint itt is lakik. A fürdő a hálórészből nyílik, sok tusfürdő és tiszta törölköző fogadott.
  • Lány külseje:

    A képek visszaadják Bia alakját. Alacsony teremtés, hihetetlenül kerek és feszes feneke van, valamint nem túl nagy, de remekül markolászható és kényeztethető cicijei. Ezek ugyan nem a természet művei, de ezt ránézésre és tapintásra is csak nagyon-nagyon nehezen lehet megállapítani. Egyszóval bomba a lány. Az arckitakarástól sem kell félni senkinek. Egy fekete, hálós semmiségben és bugyiban fogadott.
  • Action:

    Megérkezésemkor maga mellé ültetett, megbeszéltük mit szeretnék, majd elrendeztünk a piszkos anyagiakat (jobban szeretem az elején). Az asztalra tettem a megbeszélt ajándékot, ami a találkozó végén is ott volt még. Extraként csókot kértem.
    Ezután már az ölembe is pattant, csókolt, simogatott, amit igyekeztem viszonozni. Csókja tényleg gyengéd, barátnős, nem megjátszott. És rengeteget mosolyog! :)
    Mielőtt nagyon beindultam volna, kértem egy törölközőt és elmentem fürdeni. Fürdésből visszatérve már az ágyon várt, ahol levetkőztettem teljesen, majd egymás mellett feküdve simogattuk és csókolgattuk egymást. Ezután kaptam egy nagyon finom NF-et, amit 69-be fordulva folytattunk. Teljesen csupasz, jó illatú és ízű odalent. Amikor harcra kész lettem, gumit húztunk és több pózban szexeltünk. Amikor már nem írtam, gumi le és a hasára ürítettem a tárat.
    Tisztálkodás után simi és egy kis beszélgetés, majd kis idő múlva újra franciázni kezdett. Ez annyira jó volt, hogy nem is erőltettem mást, így lett végem másodszorra. Nem rohant sehova, hagyott lenyugodni.
    Ezután lezuhanyoztam, felöltöztem és elbúcsúztunk. Abszolút semmi TP nem volt!
  • Elszámolás:

    Ahogy írtam, előre rendeztük. Szerintem pesti átlag, nekem nagyon megérte!
  • Összkép:

    Ajánlom bátran mindenkinek, én is visszamegyek még!
Happy Massage