• Mesi

  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Drága satyros!
    Köszönöm szépen a beszit!
    Örülök,ha jól érezted magad és elégedetten távoztál!
    Sajnálom hogy messze laksz tőlem,mert szívesen találkoztam volna még Veled!:-(
    Legyen szép napod!
    Millió csók!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Nem bíztam a véletlenre, már napokkal korábban lefixáltam az időpontot. Vele egyeztettem, nagyon kedves volt. Ő kezelte a telefont és készségesen tájékoztatott azokról a részletekről, amelyek érdekeltek.
  • Megközelítés:

    A GPS pont odavitt, még a házszámot is jól tudta, pedig a Marina parton néha mellészalad. BKV-val próbálkozóknak kellemes séta vagy kihívás, megfogalmazás kérdése. Sajnos parkolóhely keresése egy külön sportág arrafelé. Nem közvetlenül a ház előtt, de előbb utóbb sikerül(het).
  • Helyszín:

    Szép, új, modern kori falanszter. Közel a Duna, de a lakások 90 %-ból a szomszéd ablakát vagy erkélyét látni. Viszont a lépcsőház és a lift nagyon kulturált,nincs leharcolva. Csakúgy,mint a lakás és a fürdő. Még függöny is van a kád körül, vagyis nálam ez már nyerő volt. A szobában masszázságy és tatami is volt. Mind a kettőnek megvan a saját szerepe... A hangulat kitűnő, amit a sejtelmes fények csak fokoztak.
  • Lány külseje:

    Mesi várt az ajtóban egy nagyon szexi kis ruhácskában, amely láttatni engedte alakját, azon belül is csodás melleit. Nagyok és szépek! Mesi magas , de arányos hölgy, fogni való fenékkel. Az arca nekem nem az esetem, de kedvessége maximálisan elbűvölt.
  • Action:

    Masszázsra mentem egy fullos befejezéssel egybekötve. A masszázs a padon történik, a ruha szerűség (beleértve a felső részt is) mindvégig rajta maradt. Engem nem zavart, legalább tudtam a masszázsra koncentrálni és nem a mellek vizuális vonzerejét próbáltam legyőzni :-) A masszázs tényleg profi, nagyon jó és szakszerű fogásokkal operál, ezért csak dicséret illeti. Sajnos a masszázs és a levezetés között kiment a fürdőbe (gondolom!), aminek nyilván megvan az ésszerű magyarázata, de nekem nagyon hosszúnak tűnt, de mindenképpen kényelmetlen volt. Miután visszajött, bekenhettem a csodás melleket és egy kis csúszkával nyitottunk. Kellőképpen sikerült felhúznia, amire csak ráadás volt a franciája. Nagyon jó ritmusban adja elő, viszonylag hamar csúcsközelbe is kerültem. Gumihúzás után szemből kezdtük, sajnos nem tartott sokáig, mert nem bírtam már magammal és végem lett.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás volt. Átlagos ajándékért, azt kaptam ,amit vártam.
  • Összkép:

    Egy dögös és masszírozni is tudó hölgynél töltöttem el egy nagyon kellemes órát. Tényleg felüdülve és elégedetten távoztam Mesitől. Nem valószínű, hogy visszamegyek, mert a helyszín kiesik a mozgáskörömből, de csak ajánlani tudom!
Happy Massage