• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korán hívtam többszöri próbálkozásra sem vette fel, de nyilván elfoglalt volt. Végül megcsörgetett ami kellemes meglepetés volt. Még beszélgettünk is kicsit telefonon. Szóval minden ok.
  • Megközelítés:

    Egyszerű és BKV-val jól tervezhető. 3 perc gyaloglás maximum. A házat könnyű megtalálni. Pontosan érkeztem, ő még nem volt kész de beengedett amit értékeltek. Lift van. Nem futottam össze egy lélekkel sem.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép, rendezett és bár nem ezért megy az ember nekem nagyon bejött az egész hangulata. Jó érzés volt belépni szeretem az ilyet. Fürdő tiszta, jól felszerelt. Minden van ami kell, tusfürdő, szájvíz stb. Mindenre részletre odafigyel ez látszik.
  • Lány külseje:

    Már nem tinilány de látszik hogy odafigyel magára. csinos nő de ami még fontosabb szép a teste ápolt, illatos. A bőre selymes, barna. Szóval még vissza gondolva is nagyon jó.
  • Action:

    Törölközőben fogadott. Nagyon kedves volt, puszi ölelés. Enikőnek erotikus kisugárzása van. A hangja, az illata, a rutinja a közvetlensége. Egy perc alatt feloldódtam. Mintha régóta ismertük volna egymást. Érdekes volt, ilyet még nem tapasztaltam. Itallal kínált, úgy volt hogy befejezem, a félbemaradt testápolózást, de előbb elmentem zuhanyozni aztán teljesen elfelejtettem. Visszatértemkor még mindig törölközőben az ágyra feküdt, én meg már teljesen begerjedve utána. Mikor kibontotta magát láttam meg, hogy milyen imádni való teste van. Puha bársonyos bőr. Hihetetlenül finom. Volt kis csók. (Jó lett volna többet, nem is volt ellenére de aztán az akció közben elmaradt. ) végigcsókoltam mindenét. A puncija nagyon finom, feneke fantasztikus, nyaltam ahol értem. Aztán franciázott kicsit ami egy fél perc után 69 lett. Még mindig nem tudtam betelni vele. Amit kértem az volt, ha nem kértem kezdeményezett, szóval ez is szuper volt. Utána gumi fel, fél perc punci szemből de már csak a popsijára tudtam gondolni. A magas ágy mellett állva rádöntve. Úgy elnyelt tövig mint a huzat. Szerintem élvezi nagyon, én meg toltam neki ahogy bírtam. Így vissza gondolva nagy technikát nem tudott bemutatni, olyan jó volt, hogy nem variáltam. Kis szünet zuhany. Francia a szoba közepén, amit viszonoztam az ágyon. Megkértem izgassa kicsit magát, amit kézzel és vibrátorral meg is mutatott azonnal. Aztán vissza az ágy mellé a popsiba és ott is mentem el.
  • Elszámolás:

    Előre, mert nem szeretek ezzel később foglalkozni. Erre szerintem azt szokták mondani, hogy az átlag felett egy kicsivel. De viszont benne van minden, szóval nagyon megéri.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes volt, sőt rövid itteni pályafutásom legjobbja volt. Szép környezet, csinos nő. Mindent megkaptam amiért mentem még sokáig nem terveztem ilyet tenni, de lehet hozzá visszamegyek.
Happy Massage