• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm szépen a kedves szavakat! Remélem még soká tart a hideg, de csakis azézt, hogy alkalmam legyen újra felmelegíteni a kezeidet...is;)
    És, örülök, hogy rádumáltál! :)
    Csók!

  • Egyeztetés:

    Már egy ideje meg akartam látogatni , de előzőleg nem jött össze. Most üziben az oldalon mindent elintéztünk, előre csak a legvégén csörögtem neki a helyszínen. Üzikre gyorsan válaszol, teljesen korrekt.
  • Megközelítés:

    Zugló, mellékutca, Stadionoktól nem messze. Autóval az igazi de BKV-val is sima ügy, rövid sétával.
  • Helyszín:

    Ahogy előzőleg már sokan leírták: Panel kocka, első vagy második emelet. Belül sokkal jobb a lakás, mint a külső környezet mutatja. Nem belsőépítészkedni járok, de a nagy sarokkád külön öröm, igaz most csak zuhanyzásra használtam nagyobb funciója nem volt. Kis apartman feeling amúgy, a rengeteg tusfürdővel , felcsavart törülközőkkel. Két szoba, két rendelő láthatóan profi személyzettel , amikor én voltam úgy tűnt egyedül vagyunk. Ez talán véletlen volt, de nekem tetszett.
  • Lány külseje:

    Mindenki jól nézze meg a képeket. Azt kapja! Volt szerencsém ugyanabban a ruhában megismerkedni Dórikával amelyben fent van. Gyárilag tökéletes feszes alkat, maximális arányossággal, ringó mellekkel. Szexi haj, harapnivaló nyak nagy szemekkel. Tökéletes. Magam részéről (gondolom a nagy mellek vizualitása miatt) nagyobb nőt vártam, de egyáltalán nem bántam, hogy nem az. Törékenynek sem mondanám.
  • Action:

    Érdekes fogadtatás, hogy úgy nyitja az ajtót, hogy nem látod mikor belépsz, de mikor megpillantod, tudod hogy jó helyen jársz. Mivel még nem voltam nála, nyilván neki is kellett egy perc, amíg fellépésem, hangom alapján felmérte, hogy nem vagyok az a török kamionos forma. Innentől kezdve nagyon kedves, kacér és legfőképp természetes. Bújik, cicin, popón melengeti az őszi zimában átfagyott kezet. Elküldött zuhanyozni, miközben ő előkészíti a franciaágyas szobát. Mécsesek, halk zene, minden amit egy szerájtól elvársz. Annak ellenére, hogy mondtam, hogy romantikában szeretnék feloldódni, két perc után már vadul 69-kezdtünk, szürcsöltem a leveles punciját, finom ánuszát. Csiklója gyakorlatilag gombelemmé nőtt, imádom az ilyen húsos kelyheket. Ujjazástól, nyalástól élvezett bele a kora téli zuglói délutánba, majd egy igazi köpködős, farok húzkodós franciával húzta ki belőlem az apatejet. Félidőben masszír kölcsönösen, ő egy kicsit meg is csúszkázott közben csomó mindenről beszélgettünk. Nyitott, nem csak ezen a pályán pallérozódott. Én is megmasszíroztam, ami persze alsó nyalakodásba csapott. Kifejezetten szereti, sőt némi oktatást is kaptam! Pucsítva maga a csoda. Nagyon ritka az ilyen izmos, kerek fenék, húsos punci együttállás. Sajnos úgy tűnik nincs ismétlőfegyverem, bár mindent elkövetett hogy életet leheljen belém. Vége a -szokásos- . Idő leteltével zuhi, de még elszívtunk közösen egy cigit is. Aztán jobbra el!
  • Elszámolás:

    Magasabb, mint a megszokott de többet is várhatsz tőle, mint egy átlag lánytól.Annyi, amennyi telefonban. Nem hozta szóba, végén adtam.
  • Összkép:

    Nagymacska a piacon! Csemegék kedvelőinek kifejezetten ajánlott, de ez az eddigi beszámolóiból is kitűnik. Tessék élvezni, amíg van mert félek előbb-utóbb kap egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Muszáj menni még hozzá, mert sok a kiaknázatlan lehetőség még!
Happy Massage