• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága basszerem! Örülök a váratlan vendég ellenére sikerült összehoznunk a randinkat, s nem okoztam csalódást, legközelebb már percre pontosan úgy tervezünk hogy még véletlenül se merüljön fel hasonló akadály! És akkor te is kedvedre kinyalakodhatod magad, persze az én nagy örömömre is, mert én is nagyon nagyon szeretem!!! :)
    Örömmel vettem észre hogy a legutóbbi randink óta sokkal felszabadultabb és lazább voltál! Csak így tovább!!! :)
    Remélem hamarosan viszont látjuk egymást és akkor mindent bepótolunk ami most nem jöhetett össze!!! Addig is vigyázz Magadra, és óvatosan a gázpedállal!!! :D Csókollak

  • Egyeztetés:

    Jóval a tervezett találka előtt bejelentkeztem online. Majd felhívtam,mivel már ismerjük egymást,és megkérdeztem,szerinte jó lesz-e az időpont.Örültem,mivel igenlő választ kaptam.A csevegőjében azon poénkodtam,őt kérem a mikulástól ajándékba,igaz egy kicsit hamarabb érkezem.Később kiderült,rossz poén volt.A találka előtti napon jött az üzenet,hogy a mikulás hozzá pár nappal korábban érkezett a vártnál,ezért bár sajnálja le kell mondania a randit.Hozzáfűzte viszont,amennyiben a jelenleg rendelkezésre álló opciók megfelelnek,úgy szívesen lát.Mivel nem volt B tervem,meg egyébként is korrektnek tartom,amiért nem a helyszínen szembesített a dolgokkal,plusz a francia tudását valamint az ikreket ismerve,nem sokat gondolkodtam.Felhívtam,és megbeszéltük,hogy a mikulás tréfája ellenére megyek.
  • Megközelítés:

    Autóval voltam, a közelben ingyenesen lehet parkolni. Valószínűleg a tömegközlekedéssel történő megközelítés sem jelenthet gondot.
  • Helyszín:

    A célnak teljesen megfelel. A fürdőben kád, többféle tusfürdő. Egy jó nedvszívó törölközőt kaptam, ami lehet elsőre nem tűnik annyira lényegesnek,de én allergiás vagyok erre.
  • Lány külseje:

    A képei magukért beszélnek. Amit ott látsz azt fogod kapni élőben is. A külső mellet nekem a belső is fontos. Amit ugyan a képek nem mutatnak, de nem hiszem, hogy bárkit csalódás érne.
  • Action:

    Mint fentebb említettem, a mikulásnak -hála- eléggé korlátozottak voltak a lehetőségek. Kezdésképp kaptam egy hátmasszázst, amit valahol a masszázs, és a simogatás közé sorolnék. Nekem mindenesetre jól esett. Közben mindenféléről diskuráltunk. Majd fordultam és szembetaláltam magam a gyönyörű melleivel, amiket, vagy akiket:-)élvezettel csókolgattam. Majd jött az isteni francia, amit Niki profi szinten művel. Semmi kapkodás,jó bőnyálas, zacsikényeztetős akció, amibe az ikrek is besegítettek. Itt megjegyezném, ha anyámnak ilyen mellei lennének, még mindig anyatejjel táplálkoznék:-) Megpróbáltam minél tovább kiélvezni a dolgot, amiben ő is partner volt. Szerintem tarthatott volna még tovább, de egy idő után nem bírtam, és a szájába élveztem. Persze ebből semennyi nem lenne elég. Kis ideig még a szájában maradtam, mielőtt kiment volna a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    Korrekt. Jóval több mint egy órát töltöttem el nála, de csak egy órát számolt. A végén szájba extra,egyébként teljesen átlagos ajándék.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, attól függetlenül, hogy nem volt-lehetett-puncinyalás, ami nálam fontos eleme az együttlétnek. Simán el tudok viselni egy numerát aktus nélkül, viszont kölcsönös francia nélkül nem igazán. Ennek ellenére nem bántam meg a döntésem. Legközelebb azért majd úgy megyek, hogy megtornáztathassam a nyelvem is:-)
Happy Massage