• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment a telefont azonnal felvette és már egy óra múlva nála is voltam.
  • Megközelítés:

    BKV-tól pár perc séta, autóval nem tudom.
  • Helyszín:

    A célnak tökéletesen megfelel, rendes tiszta lakás.
  • Lány külseje:

    Valódi képekkel hirdet, az arca nagyon szép és mindig mosolyog. Nekem nem tetszett, hogy a hasa kissé előre áll de ez a képeken is jól látható.
  • Action:

    Ajtót nyitott bekísért a szobába megbeszéltük a részleteket. Megkérdezte hova szeretnék pisilni a testére vagy a szájába, de ezen már ö maga is mosolygott mert szerintem mindenki a száját válassza habár ö ezt nem mondta. Először elmentünk egy közös fürdésre, de itt gyorsan végeztünk mert engem már nagyon izgatott a pisi szex, mert olyant én még életembe nem csináltam. Ott a fürdőbe meg is ejtettük, én álltam ö meg letérdelt elém kinyitotta a száját és kidugta a nyelvét, és vártuk a csodát de sajnos nem jött semmi, úgy hogy megbeszéltük hogy bemegyünk a szobába egy kicsit szexelni és ha már egyszer elélveztem akkor majd ujjra próbálkozunk. A szobába először csókolóztunk amit elég jól csinál igazi nyelves csók semmi finomkodás vagy megjátszás nélkül. Ezután lefeküdtünk az ágyra ahol először én kényeztettem majd utána átadtam neki a terepet. Francia tudása igen jó, finoman, érzékien csinálja és a környéket is kényezteti. Majd megkérdeztem lenne e kedve kinyalni a fenekem, mondta, hogy persze én négykézlábra fordultam ö meg hátúról benyalt nekem, nem túl mélyen de azért kellemes volt. Ezután védő felszerelést kértem és papás mamásba adtam neki, közbe is elcsattant néhány csók, mikor éreztem , hogy közeledik a vég a gumit lehúztam és az arcába durrantam, utána nyelvével szépen letisztította nemi szervemet. Gondoltuk most ismét megpróbáljuk a pisi szexet. Úgyhogy kimentünk a fürdőbe, ahol ismét letérdelt elém, kinyitotta száját és kidugta nyelvét, de ezúttal szerencsére már sikerült a szájába pisilnom, mikor megtellett a szája kiköpte, majd ismét vissza fordította, had töltsem meg ujjra, közbe én meg az arcába pisiltem. Mikor evvel végeztünk kértem, hogy a pisis farkamat a szájával tisztítsa meg, amit szívesen meg is tett. Majd jött egy csók csata,és ismét be a szobába ahol először beszélgettünk. Lotti nagyon kedves lány, nagyon jó beszélgető partner szinte mindig van valami mondani valója, és érdeklődő is. Ezután jött a második kör, amibe hol a popsimat nyalta, hol a férfiasságomat kényeztette, de sajnos másodjára nem sikerült elmennem. Meg már az időt is túl léptük, de Lotti nem szólt semmit, de éreztem ha tovább maradnák akkor sem sikerülne másodjára, úgyhogy elköszöntem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Átlagos ajándék de van benn popsi nyalás és pisi szex.
  • Összkép:

    Én alapvetően azért érkeztem, hogy a pisi szexet kipróbáljam, nekem semmi fajta jó érzést nem okozott, de azért egy próbát megért nem hiszem, hogy valaha is csinálom még, de azért annak örülök, hogy egyszer az életbe ez is megvolt. Nagyon megfogott Lotti kedvessége, végig úgy viselkedett velem, mind ha a legjobb barátja lennék.
Happy Massage