• Niobé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap délután hívtam, elsőre felvette a telefont, volt szabad időpontja aznapra. Másfél órára mentem.
    Kedves, de határozott hangja volt a telefonban is, gyorsan tájékoztatott amiről kellett.
  • Megközelítés:

    Marina part Dunához közelebb eső része. Bkv-val érkezőknek kicsit hosszabb séta, kocsival parkolás ok.
  • Helyszín:

    Hangulatos, tatamis és masszázspados szoba egyben mécsesekkel, nagy tükörrel a falon.
    A fürdőszoba szép nagy, kádas, tiszta, tusfürdő választék bőséges!
  • Lány külseje:

    Külsejéről az jut eszembe, hogy plázacica, de nem negatív értelemben. Annyira tökéletes, mint a reklámokban, médiában láthatjuk a modelleket. Ezért sem mondanám, hogy természetes szépség, mert azért van tetoválás, szolizott bőr, műszempillák, hosszú műkörmök, és hát 2 csodálatos szilikon kebel. De minden jól áll neki, passzol az egyéniségéhez, és hát végül is nekünk teremtette meg mindezt. Szexi ruciban fogadott, de a masszázst meztelenül végezte. Mosolygós, kedves, nagyon jó fej, cserfes lány.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázspadon végezte, igen alaposan, erősen kezdte, de kérésemre kicsit enyhítette a masszázs erősségét. Hihetetlen erő van a lányban..:)
    A masszázspad mellett van tatami is, ha valakinek az jön be jobban. A falon jó nagy tükörből szemlélhettem a történteket. Comb, hát és nyakmasszázsa nagyon profi volt, másnap nem is fájt a hátam..:) Ami nagyon fontos, hogy közben nagyon kommunikatív, kedves, közvetlen volt, jót dumáltunk.
  • Levezetés:

    Mivel másfél órára mentem két levezetés volt, hasonlóan történt mindkettő, bár a másodikat kicsit izgalmasabbá tettük.:) Szóval mikor fürcsi után visszatértem a szobába megkért, hogy olajozzam be már eszméletlen bombasztikus melleit. Eleget tettem neki majd a masszázspad szélén ülve popsijával, mellével csúszkált rajtam. A látvány és az érzés mindent elsöprő volt. Majd lefeküdtem a padra testcsúszkával és franciázással folytatta, majd kézimunkával kivégzett. A masszázs végén ugyanez volt a menet csak mivel már olyan olajos kissé érzéketlen voltam így elém térdelt és melleire élveztem. Nagyon nagy élmény volt, köszönöm!:)
  • Elszámolás:

    Normál másfél órás erotikus masszázs ajándék, a szekrényre helyeztem távozáskor.
  • Összkép:

    Missy a szó szoros értelmében profi masszőz. Nincs nála kecmec, nem kényeskedik, szerintem minden vendég megkapja ugyanazt a figyelmet kortól, külsőtől függetlenül. Alapos, figyelmes, eleget tesz a kéréseknek. A popsi csúszkája a perfekt látvány miatt talán a legizgatóbb volt amiben valaha részem volt.
Happy Massage