• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napközben, előre kértem időpontot, péntek estére. A telefon hamar felvette, Vele beszéltem meg a lehetőségeket és a mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    A telefonban pontos címet kaptam, a megközelítés nem is lehetne egyszerűbb, troli (több járat) egy saroknyi távolságon belül, metró kb 3-4 perc séta a helyszíntől. A parkolás problémás lehet, szokásos belvárosi pálya, én a tömegközlekedést választottam.
    Ház elé érve hívtam, egy csörgést követően kaptam az instrukciókat, kódokat és már bent is voltam.
  • Helyszín:

    Nagypolgári épület, a múlt század elejéről. Két emelet sétát követően, közvetlenül a lépcsőházból nyíló lakás. Szomszédokkal szerintem nap közben sem túl esélyes összefutni, esti látogatásom alkalmával teljes csend honolt a házban.
    A lakás a ház stílusának megfelelően nagypolgári, a berendezés is ehhez a feelinghez igazodik. Tágas, szép lakás, hatalmas, tiszta fürdővel, káddal és megszámlálhatatlan tusfürdővel. Az egész lakás az igényesség és gondosság érzését sugallja, mind tisztaságban, mind rendezettségben.
    A masszázs egy kisebb szobában történik, masszázs ágyon. Az ablakon vaskos drapéria, félhomály, hangulatos zene. Mintha legalább is egy nemesi család kiemelt vendége lennék...
    Száraz, jó illatú törölközőt kaptam, miután a felesleges ruháimat a szobainason elhelyeztem.
  • Lány külseje:

    Amikor megérkeztem, Andi egy fantasztikusan izgalmas szettben fogadott. A képeken Ő szerepel, nyilván élőben sokkal nagyobb hatást gyakorol a férfiemberre, mint 2D-ben :)
    Fantasztikus alakkal rendelkezik, olyan NŐ, akit nem csak megnéznék az utcán, de talán le is szólítanám. A szemei szinte szikráznak, a szája és a szeme vonala csodássá teszi az arcát. Az alakja arányos, kerek popsi, szép lábak és azok a cicik... huhh :) És folyamatosan mosolyog.
    Azon ritka szerencsés Nők közé tartozik, aki meztelenül szebb, mint bármilyen szexi fehérneműben - azt hiszem ezzel sok mindent elmondtam.
    Az adatlapján szereplő korból jócskán letagadhat
  • Erotikus masszázs:

    Alapos átgyúrást kértem, a végén csúszkával és szájjal történő befejezéssel. Az ággyal szemben lévő tükörből folyamatosan figyelemmel kísérhettem ténykedését.
    Ami számomra nagyon fontos, hogy Andi remek partner. Partner a beszélgetésben és az egész program élménnyé varázslásában is. Egyrészt úgy beszélgettünk, mintha évek óta közeli barátságban lennénk egymással, másrészt mindig pontosan azt csinálta, amit ott és akkor gondoltam - kérés nélkül. Egyszerűen rám hangolódott.
    Lábnál kezdett neki az átgyúrásnak, folyamatosan haladva felfelé. Amikor a vállaimból is sikerült kigyúrnia a csomókat, levette a maradék kis fehérneműt és hozzákezdett a csúszkához. Nekem az első, de meghatározó csúszka élményem volt. Szintén lentről felfelé halad, de immár az egész testét használva, incselkedve és finoman felfedezve az erogén zónákat, felkészülve a befejezésre.
  • Levezetés:

    Kaptam plusz párnákat, hogy hanyatt fekve is figyelemmel kísérhessem a csodálatos test siklását magamon. Minden lehetséges testrészét bevetette annak érdekében, hogy jól érezzem magam. Először a cicikkel kényeztette a legjobb barátomat, majd rám ült és combjai közé kapta. Kezei, és persze az enyém is :) közben el-el kalandoztak, simogattak mindenhol ahol értek. Végül lentebb helyezkedett és egy nagyon jó francia nyelvleckét kaptam Tőle.
    Végül megtörölgetett, leitatta a feleslegessé vált olajat is, mosakodás, öltözés és egy utolsó ölelés búcsúzásként :)
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek alapján egy borítékot tettem a kis asztalra, amikor megérkeztem. Nem ismerem az átlagot, de nekem maximálisan megérte. Azt hiszem minden extra lehetőséget kértem és maximálisan megkaptam , ami a műfajban lehetséges, sőt Andi kedvességével és intelligenciájával ennél még sokkal többet is adott.
  • Összkép:

    Andi fantasztikus NŐ. Megvan benne az a plusz nőiesség, amiért szerintem minden férfitársam bolondulni szokott, emellett még intelligens is. Nagyon jól éreztem magam, mert nem csak a testemet kényeztette, hanem figyelt rám, az emberre és azt adta, pontosan azt, amire ott és akkor vágytam. Odafigyelést, ráhangolódást és jó társaságot.
    Összességében azt gondolom: Ha Férfi vagy, Andi Nő lesz. Ha Úriember vagy, Andi Úrinő lesz Veled. Ha hajlandó vagy lovaggá emelkedni, Andi királynővé változik, aki csak Érted létezik :)

    Biztos, hogy nem ez volt az utolsó látogatásom :) Köszönöm ezt az élményt, Andi! :)
Happy Massage