• Corina28

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen ötlettől vezérelve hívtam fel, elértem azonnal, Ő vette fel a telefont,megkaptam minden kérdésemre a választ és fél órával később, nagy szerencsémre már ott lehettem Nála:)
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető tómegközlekedéssel, Kőbánya központjánál található, busz, villamos és vonat is van a közelben. Autóval a Gps picit félrevitt ( kb 100 méter) és a házszámozás is elég trükkös, de Corina instrukciói alapján könnyű megtalálni. A kapott cím pontos, lakótelepi ház, parkolás ingyenes és könnyű.
  • Helyszín:

    Lakótelepi lakás, annak minden jellemzőjével. A lakás tiszta, rendes, a higénia hibátlan, a szoba és az ágy a célnak teljesen megfelelő:)
  • Lány külseje:

    Corina kellemes megjelenésű, a képeknek megfelel, semmi kifogásolhatót nem találtam, csak egy igazán szép Nőt.
  • Action:

    Érkezéskor puszival fogadott, röviden pontosítottunk mindent és az ajándékot is elrendeztük előre, hisz még nem jártam Nála. Elmentem tisztálkodni, visszatértemkor már csak egy pici bugyi volt rajta és a mosolya:) Átöleltem és finom csókolózásba kezdtünk ami nagyon jó barátnős, odaadó csók volt. Bár csókjával nem teltem be, de késztetést éreztem elindulni teste felfedezésére, így kebleit simogattam csókolgattam, ami hallhatóan tetszett neki. Tovább haladva csókoltam végig, mig kelyhéhez értem. Nagyon szép látvány volt, és itt már igazán érezhető volt tetszése, bár sajnos igyekezetem nem hozott átütő sikert. Hiába, késő volt már, így nem tudta igazán élvezni ténykedésemet. Igy hát védőfelszerelést kértem, és elmerültem testében. Percről, percre éreztem mint nedvesedik, forrósodik át egyre jobban kelyhe és hát ez az érzés meg testének látványa és a hangok, mit hallottam Tőle, teljesen kikészítettek. Olyan jót élveztem, hogy még Ő is csak csodálta:)) És az hogy közben kelyhe izmai össze, össsze rándultak.....Elképesztően jó érzés volt. Őszintén sajnáltam, hogy nem tudott velem tartani, de legközelebb jobb időpontot választok majd, egyszerűen kell, hogy örömöt adjak neki, az érzést mit adott, viszonoznom kell:)) Pici tisztálkodás után karjaimba bújt, rám fonta lábát, simogattuk egymást és beszélgetni kezdtünk mintha minden este ez történne. Ez olyan szintű barátnős, szeretős érzést adott nekem, ami nagyon megbecsülendő. Majd, mikor már az időből is igen kifutottam, kérte menjek fürödni. Fürdés, öltözés, őlelés és búcsúcsók, elindultam haza egy nagyon szép élménnyel
  • Elszámolás:

    Pontosan a megbeszéltek szerint, nagyon kedvező az ajándék mértéke.
  • Összkép:

    Egy olyan Nőt találtam, akit első perctől kezdve szeretőmnek érezhettem. Öröm volt Vele lenni testileg és lelkileg is. Corina..Mindent köszönök!
Happy Massage