• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam péntek délelőtt, mert elmaradt az egyik találkozóm, akkor még egy órát kért, mondtam majd visszacsörgök, aztán nem sokkal később egy másik számról írt SMS-t, hogy mehetek, közben még elintéztem valamit és hívásom után 20 perccel már ott is voltam.
    Mint később kiderült csak miattam rendelt, mert se előttem, se utánam nem volt a helyszínen. Köszi!
  • Megközelítés:

    Kocsival roppant egyszerű, a parkolás az utcában már nem annyira, de erre van a garázs! ;)
    XV. Kerület M3 mellett.
  • Helyszín:

    Új építésű pár lakásos, (szerintem max 2) társasház. Kocsi a zárt garázsban, onnan 1 szintet felsétálva a konyha, majd 1 szinttel feljebb Karen birodalma egy nagy fürdővel és nagy szobával tükrös szekrénnyel. Szinte luxus körülmények, ennél csak az OTP vezér fizetésével bírók kívánhatnak többet. Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, így a megcsúszás veszélye is kisebb, a tusfürdők katonás rendben a kád végébe épített polcokon, szájvíz és pohár is van. Szobában színváltós hangulatvilágítás, nagy franciaágy, szobainad és puff a ruháknak.
  • Lány külseje:

    Egy kicsit zavarban voltam a garázsban, hogy merre induljak, de amint kiléptem a garázsból a lépcsőnél már várt rám egy cuki rózsaszín mamuszban, egy 10 cm széles topban és egy szexi spagetti tangában. Puszi, majd elindult előttem felfelé a lépcsőn a szőke gyönyörűség! Tudja mitől indul be a pavlovi reflex. ;) sajnos a cicikkel nem tudtam megismerkedni, mert állítása szerint odaégett a szoliban. A képeknek teljesen megfelel a valóság.
  • Action:

    A gyenge pettingnek is felfogható lépcsőzés után felérve a tetthelyre, kaptam egy friss puha türcsit és elmentem zuhézni egyet. Visszatértem után egymásba gabalyodtunk, a csókolózás közben, mintha enyhe dohányzás nyomait éreztem volna, majd lejjebb csusszantam és elidőztem a finn cső puncinál, ami nem kis méretű csiklóval rendelkezik. ;)
    Egy idő után átadtam neki a lehetőséget, ami nem volt rossz ötlet. Annyira jól csinálta az NF-t, hogy mikor kérdezte húzzunk-e gumit, inkább az NFVSZ mellett döntöttem. Franciája változatos, a golyszi nyali nagyon jó, egész mélyen beveszi, bár a kiírt mélytorkot nem tapasztaltam, de még így is eredményes volt. Elkezdtünk beszélgetni, és mivel csak 10 perc volt hátra az 1 órából, nekem sietnem kellett, így a második körnek nem kezdtünk neki, még egy gyors zuhé belefért, aztán lekísért a garázsba és mentem dolgomra.
  • Elszámolás:

    Majdnem elfelejtettem, de kedvesen rávezetett. ;)
    Pesti átlag.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt az együtt töltött idő, biztos visszatérek még, mert azt a képen látható pucsítást meg kell néznem élőben.
    Elég sok mindenről el tudtunk beszélgetni, nem buta lány.
Happy Massage