• Niki29

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Simán ment. Előző este munkaidő után vette már fel. A helyzethez képest hosszan beszélgettünk és egyeztettünk egy másnapi időpontot. Kértem még1 lánytt. Abban maradtunk, hogy másnap d.e. még egy megerősítő sms-ben fixáljuk az estét.
  • Megközelítés:

    Sima. Útépítés folyik a környéken, de nem vészes. Parkolót egyből találtam.
  • Helyszín:

    Felújítás alatt álló panel. Szép (lesz, ha kész lesz), igényes burkolatok és fürdő!
  • Lány külseje:

    Mint a képeken. Csinos, vékony alkat. A haj rövid, vagány, ami nekem kifejezetten bejött! Pici cicik, én bírom az ilyen. Kár a dohányzásért...érződik rajta és látszik az arcbőrén.
    Anita, a másik lány erősebb alkat, ami nekem nem az esetem, de maradtam. Neki viszont nagyobb a cicje és szebb a bőre!
  • Action:

    Megérkezéskor megkérdezte, megfelel-e ő külsőre. Ez nekem tetszett. Nem volt feszültség, egyből dumcsi, míg a másik lány még tusolt. Megjött a Anita is, ő kevésbé volt az esetem, én jobban bírom a Niki féle alkatot, míg Anita kicsit erősebb, de ő is jó fej és rövid hajú!! Erről egyébként előre nem egyeztettünk, de bíztam Nikiben, aki megnyugtatott, hogy oké lesz a másik lány is. Nagyobb, feszes cicikért pluszpont!
    Ketten kezdték el végigpuszilgatni a testem. Egyik elölről, másik hátulról, aztán csere. Majd rátértek az lényegre. Natúr fr., ami alap. 2-en gyúrták a srácot minden irányból. Amíg egyikőjük a fejét, másik a zacsit kényeztette. Egészen le az ánuszomig. Vagy mind2en a farkamat 2 oldalról. Aztán gumi fel és Anitát beleültettem. Érzésre nagyon jó volt, látni nem láttam semmit, mert Nikit meg a számra ültettem és kapott egy kis fr. kényeztetést tőlem. Közben Anita melleit gyúrtam. Mind2en hangosan nyögdécseltek, ami nagyon izgató volt, el is durrantam viszonylag gyorsan.
    Majd korrekt letisztogatás, nem kellett nyúlnom semmihez. Szünetben poénkodás, közvetlen beszélgetés. Nagyon igyekeztek feszültségmentesíteni a helyzetet. Pluszpont. Majd ismétlés a tudás anyja, megint nekiestek az ezredesnek. Ezúttal Nikit vettem kezelésbe misszionáriusban, míg Anitát megkértem, üljön a szájára. A 2. menetben (hála a guminak is) kevésbé volt érzékeny a srácom, ezért a látványra mentem. Én dugtam Nikit, aki lihegve nyalta Anitát. Nem semmi látvány volt! Egyszercsak előkerült Niki kedvenc vibrije, amivel nekiesett a csiklójának és egy hangos, óriásorgazmus lett az eredménye. Majd mivel mondtam, hogy ez így reggeleig fog tartani ha nem csinálunk vmit, ledobtam a gumit és natúr fr. jött. Niki dolgozta a farkamat, míg Anita cicijeit szopogattam felváltva. Majd Anitát megkértem, hogy míg Niki nekem az ezredest gyúrja, hátulról nyalja Nikit. Megintcsak nem utolsó látvány. Mindenki mindenkiért! :) Hát mit mondjak, meg kellett bírkóznia Nikinek a feladattal. Szegényt megizzasztottam, de miután rámlocsolt ipari mennyiségű síkosítót, teljesen más lett az érzet és végül egy hangos élvezéssel telelőttem a száját.
    Kifacsarva és elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    Semmi extra. Előre egyeztettünk.
  • Összkép:

    A szolgáltatás 5/5ös, minden nagyon korrekt, jófejek voltak, odafigyeltek, minden kívánságomat teljesítették. Még olyat is, amire előzetesen nem mondtak határozott igent. Ha mégegyszer mennék, még jobb lenne, mert már ismerem a hozzáállásukat. A külsejükre nem adnék 5öst, nem estem hanyatt egyből, de sikerült elfeledtetniük. Amiért mentem, azt megkaptam. Nem vagyok csalódott! Sőt!
Happy Massage