• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Kifejezetten örülök, hogy sikerült még meglepetéssel szolgálnom...:-)))("gégebűvölet")
    Újra és újra csak köszönni tudom, azt a figyelmességet, melyet rövidke találkozónknak szentelsz!
    Millió csók,
    Giulia

  • Egyeztetés:

    Voltam már nála korábban, kellemes élményekkel távoztam akkor is. Telcsijén hívtam, s a hétvégi levezető masszázs miatt, hangja kedves volt végig, a kívánt időpontom is tökéletes volt. Később online-on is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Marina partra autómmal érkeztem, s szinte a ház előtt találtam is parkolót. Ingyenes a parkolás éjjel-nappal. Gyalogosan pár perc a Metró Gyöngyösi úti megállójától.
  • Helyszín:

    A megadott kódok után 2 lift is rendelkezésre áll a kívánt emeletig. A lakás tiszta hangulatos szinte exclusív. 2 szoba közül a franciaágyasba mentünk. Kellemes hőmérséklet, gyertyafény fogadott, hangulatos zenével. Az ággyal szemben nagy tükör, élmények fokozásaként. A szobában található még fotel a levetett ruháknak többek között. A fürdő káddal és zuhanyfüggönnyel felszerelt. Többféle tusfürdő közül lehet válogatni, a törcsi közepesen frottíros.
  • Lány külseje:

    Giulia bombázó minden alkalommal mikor nála, náluk járok. Vékony feszes testű magas szőke Csinibaba. Nemsokkal előttem ért oda, utcai ruciban fogadott, mosolygósan, kedvesen. Arckitakarás nélkül hirdet, így senkit nem érhet csalódás. Formás alakját tornával aerobikkal tartja karban főleg. Mellei feszesek, formásak, szilikonosak, gyönyörűek, igazi szép munka. Punci az alkalomra készülve szépen, frissen borotvált, kívánatos.
  • Erotikus masszázs:

    A felvezetések után kellemes masszázst kaptam a franciaágyon. Svédmasszázst kértem, közepes erősséggel, illatos olajjal. Meztelenül csinálta, miután már korábban megszabadítottam a szexi rucijától. Lentről talpaimtól kezdve masszírozott alaposan tempósan néha. Biztosan tanulta, mozdulatai ügyesek voltak, vagy rengeteg gyakorlat van mögötte. Masszázs közben jókat beszélgettem vele, nehéz lett volna elaludni nála, de nem is szerettem volna. Inkább úgy mondhatnám hogy személyre szabottan csinálja. Combok után a popsit, majd a derekat, utána a hátad s a vállaimat masszírozta tempósan. A karok után az ujjaimat is átfrissítette. A végére elkalandoztak kezei kellemes területre, főleg a lábai közé.
  • Levezetés:

    Fürcsi után kényelembe helyeztem magam a franciaágyon. Kért még 2 percet, s hamarosan szexi piros bikiniben jelent meg, észbontó mosollyal. Nagyon jól csókol(lehet hogy szimpátia függő, lágyan bontottam le róla a falatka rucikat. Érzékeny, franciázásra kiválóan reagáló borotvált puncijával hamarosan a gyönyört élhette át . Dicsérően mosolygott csak. Hátradőltem és élveztem isteni franciázását. Szereti néha mélyen (Gégén)tartani a műszert, ezt eddig nem is tudtam.
    Szájba nem szívesen engedi, így nem is erőltettem. Finoman lágyan csinálja, nem kapkodva. Végül a melleire élveztem. Törülgetés és egy kis közös frissítő zuhanyzást követően kezdődött a masszázs. A masszírozás végén 69-es pózba helyezkedtünk, a hercegemet a mellei közé téve izgatta hosszasan. Végül kellemes franciával fejezte be, a vitaminokat a fellegekbe lőttem nagyot élvezve, de addigra őt is sikerült hatalmas orgazmushoz juttatni, nagyot élvezett, nem gondolta hogy sikerülni fog. Kicsit dumcsiztunk, majd újból együtt siettünk fürcsizni. Öltözködés után édes csókokkal búcsúztunk a mielőbbi visszatérésig.
  • Elszámolás:

    Maradt a szokásos másfél órára, picit az átlag alatt van, de élményképp tökéletesen adja az itteni megszokott csodás élményeket. Kis gyümölcsös nasit vittem ajándékként. Üdítővel ,teával kínált az elején, köszönettel fogadtam.
  • Összkép:

    Volt már jó is, és nagyon jó is,de most is kedvesen fogadott,őrülten szexi volt, felejthetetlen randival kedveskedett, így felejthetetlen lett számomra, több napon keresztül bennem élnek az érintései csókjai. Mihamarabb visszajövök hozzá, biztosan. Kiváló, vonzó szexi hölgy, tökéletesen ajánlott vagány,úriemberek (pasik)számára.
Happy Massage