• Ingrid

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Drááága Kíváncsi!

    Köszönöm szépen ezt a részletes felejthetetlen irományt!!!!
    Mosolyogva olvasok pár mondatot,és visszaemlékezve a randevúnkra,minden percre emlékezve
    Én is ujra átéltem. :)
    Köszönöm a bókokat,a kedves szavakat,jo érzés tölt el,hogy megismertelek!!
    Kedves vendég vagy.:)persze picit visszahúzódó,de pont ez tetszett.-igy volt tökéletes.
    Várlak vissza tárt karokkal,hogy a beszélgetésünket ott folytasd ;)ahol ennek vége szakadt.
    sok puszi~ölelés
    :)(:

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés borzasztó könnyű és egyszerű volt, hála az oldalnak, és az online bejelentkezésnek. Gratulálok ehhez a szolgáltatáshoz gyors, kényelmes és hatékony.
  • Megközelítés:

    Szintén könnyen ment, a környéket ismertem, a pontosítás pedig telefonon megtörtént onnantól pedig a GPS segített. A parkolás már nem ment ilyen könnyen, a közeli bevásárló központban tudtam csak parkolni, viszont elég időt nem számoltam rá, így sikerült mindennel együtt begyűjtenem 15 perc késést.
  • Helyszín:

    A kapuban megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat, majd irány a lift. A lépcsőház is és a lakás is gyönyörű. Modern, tiszta és minden igénynek megfelel. A fürdőre sem lehet panasz, minden katonás rendben sorakozik a polcokon, vagy a kád szélén. A tusfürdő kínálat bőséges mint egy drogériában, mindemellett szájvíz és még fogkefe is áll a kedves vendég szolgálatára.
  • Lány külseje:

    A hölgy nem árul zsákba macskát, sok kép van fent a hirdetésén , de ezek nem adják vissza teljes mértékben a valóságot. Ingrid még sokszorta csinosabb élőben, mint ahogy azt a képek mutatják. Nagyon jó alakja van, minden porcikáján látszik hogy sokat törődik a testével, illetve hogy sportol. A ruha amiben várt még az egészre rátett egy lapáttal, úgyhogy egy pillanatra az eszem és a szavam is elállt. Úgyhogy csak erős idegzetűeknek ajánlom, a nyugalom megzavarására alkalmas képi elemekkel felszerelt, vigyázat szerelembe esni könnyű.
  • Erotikus masszázs:

    Beérkezve a szobába és egy kicsit magamhoz térve megbeszéltük a programot és elindultam fürcsizni. A masszázs rendkívül jól eső és érezhetően szakszerű volt. Alaposan átmasszírozott a lábaktól elkezdve, a háton keresztül a karokig. Közben a vendég igénye szerint változtatja az intenzitást és az erősséget. Egész idő alatt kellemesen elbeszélgettünk, azaz többnyire inkább Ingrid beszélt, de ez így volt tökéletes, mert amúgy is az a szótlanabb típus vagyok, de ennek ellenére sok mindent megtudtunk egymásról és a végére, Ingrid közvetlenségének köszönhetően sikerült megnyílnom és jó hangulatban telt el az idő.
  • Levezetés:

    Fürdés után már az ágyon várt és ekkorra, ha jól emlékszem a ruháitól is megszabadult. Szólt hogy feküdjek az ágyra, és megkezdődött a kedvcsináló felvezetés. Sokat és részletekbe menően nem szeretnék elárulni, de magáról az érzésről azért írnék pár szót. Ingrid technikája abszolút profi, a hozzáállása pedig ehhez méltó. Nagyon jól rám hangolódott és nem tudom hogy látott a fejembe, de mindig mindent úgy és akkor csinált hogy az a lehető legjobb legyen. Nagyon élveztem minden pillanatát és iszonyatosan kellett koncentrálnom, hogy ne érjen idő előtt véget dolog.
    A kedvcsináló után következett a lazító masszázs, amit fentebb már leírtam, majd fordulás után következett az érzéki csúszka majd a levezetés, ami a felvezetéshez hasonlóan változatos, vágyakat felkorbácsoló és minden tekintetben tökéletes volt.
  • Elszámolás:

    Nem esett szó róla, Buddha lábai elé helyezve.
  • Összkép:

    Ingridről csakis jót, és pozitívat tudok elmondani. Kicsit hezitáltam is, hogy megírjam e történetem, vagy legyek irigy és tartsam meg magamnak. De végül is jó döntés volt beszámolni róla, így kicsit újra átélhettem.
Happy Massage