• Mesi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Drága szelídmotoros!
    Köszönöm szépen a beszit!:-)
    Örömmel olvasom,hogy milyen jól érezted magad,ennek igazán örülök!
    Bármikor szeretettel várlak vissza!
    Millió csók!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Egy céges buliról jöttem haza november közepén egy szép vasárnapi napon. Már gondolkoztam egyszer-kétszer, hogy meglátogatom. Mesi vette fel a telefont. Nagyon kedves, csicsergő hangja van a telefonban, bemutatkozott, és mindenben tájékoztatott. Nem értettem sajna mindent, mert a Stadionoknál álltam a villamos megállóban, és elég zajos volt, de a lényeget megtudtuk beszélni.
  • Megközelítés:

    A Marina-parton rendel más lányokkal. Nem nehéz megtalálni a megadott cím alapján, aki BKV-val megy, annak kicsit sétálnia kell, de nem vészes. Már voltam ezen a lakóparkon régebben más lányoknál is. A kapu eltéveszthetetlen, jó, nagy betűkkel ki van írva a házszám, utcanévvel.
  • Helyszín:

    Lakóparki több szobás lakás. A folyosón nincs jövés, menés, ez általában jellemző az ilyen újépítésű házaknál, ráadásul a Duna parton, félre eső helyen húzták fel. A lakás előszobája és a nappali egy nagy paravánnal van elválasztva, hogy a többi lányt ne lássa az ember, ott kell letenni a cipőket, ebből lehet következtetni, hogy nem vagyunk egyedül a lakásban. De a logisztika hibátlan, semmit nem lehetett mások jelenlétéből észrevenni.
  • Lány külseje:

    Ő nyitott ajtót, rögtön bemutatkozott, a kezét nyújtotta, a szemembe nézve, mosolyogva. Ez már egy illedelmes, intelligens emberre vall. Nagy mosolygós, szemek, telt idomok, egy fehér, hálós egyrészes ruhában fogadott, amiből sejtelmesen kilátszottak egy egészségesen orientált férfi számára a leglényegesebb testrészek. :) Nagyon csinos! A képek visszaadják a valóságot, igazi érett nő!
  • Action:

    Beinvitált a szobába, ott hagyott levetkőzni, üdítővel kínált. Minden oda volt készítve a szobába, ez nagyon profi hozzáállás. Bekísért a fürdőszobába, ott rengeteg tusfürdő volt (akinek ez fontos infó azért írom). Szobába vissza, lágy relaxációs zene, és felfektetett a masszázspadra. Nagyon finom keze van, de erős is. Nagyon jól esett. A falakon tükrök vannak, ezért jól lehetett követni mindent. Alaposan átmasszírozott mindenhol, közben végig érdeklődő volt, de nem tolakodóan, ami szintén nagyon jól esett. Kicsit nehezen indult be a beszélőkém, mert alig aludtam a céges buli miatt, és nagyon elengedtem magam a masszázs alatt. Aztán átfektetett egy lenti matracra, és hozott olajat, azzal kérte, hogy kenjem be őt. Naná hogy! Egy élmény volt. Elkezdett rajtam csúszkálni, és közben megállapodtunk egy franciás levezetésben. Annyira feloldott Mesi, hogy gyakorlatilag alig bírtam sokáig most kivételesen. Utána még masszírozta a combjaimat. Aztán fürdés.
  • Elszámolás:

    Több csomag van nála. Eredetileg szexpartnert kerestem, de egy masszázsos programot rég ki szerettem volna próbálni. Félre értés ne essék, aktust is vállal, de akkor több időre kell befizetni, de az alapos masszázs programmal, teljesen baráti az a csomag is!
  • Összkép:

    Teljesen felüdülten távoztam tőle, és még nem voltam ilyen programon, Mesi személyében nem csalódtam ebben, sőt! Ha valaki jól csinálja, és Mesi jól csinálja, meglepő eredményeket tapasztalhat az ember, olyan, mintha aludtam volna egész idő alatt, pihenten távoztam, ami nekem nagyon fontos volt aznap! Kérdezte, milyen volt a masszázs, én 10 skálán, 20-ast adnék! :) Visszatérek még hozzá! És mindennek fejében, amikor elindultam vissza a metróhoz, a lakópark fő utcájában, egy tűzpiros, Ferrari F400 Italia gurult el mellettem, a pilóta mellett, egy elég dekoratív hölgyeménnyel az anyósülésen. :) Még nem láttam ilyen közelről egy ekkora autócsodát. Bár, aki ismer tudja, inkább motoros vagyok, de e mellett nem lehet szó nélkül elmenni. :)
Happy Massage