• Bia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy nappal a tervezett látogatás előtt kértem tőle időpontot telefonon. Egyszer már voltam nála korábban, így az egyeztetés gyorsan, lényegre törően a zajlott. A hangja, természetessége már telefonban is nagyon megnyerő.
  • Megközelítés:

    Árpád-híd pesti hídfőjének közelében egy kis mellékutca. Tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető, autóval (az útépítések miatt) most kicsit kalandosabb.
  • Helyszín:

    Újabb építésű, emeletes bérház.A lakásban kifogástalan tisztaság, a berendezés egész otthonos érzést ad. A fürdő a hálószobából nyílik, hatalmas tusfürdő választék, kétféle szájvíz. Látszik, hogy Bia ad a higiéniára. A hálót egy nagy franciaágy uralja. A matrac kicsit süppedős, de ez legyen a legnagyobb hiányosság, amit egy ilyen alkalommal az ember felfedez.
  • Lány külseje:

    A képek nagyon jól mutatják, előttem többen megírták: karcsú, tökéletesen arányos test, nagyon szép formájú, szilikonos, de természetesnek ható mellekkel. Csinos arc, és kifejező szempár. Amit viszont nem mutathatnak a képek, és személyesen érezni kell, az a bársonyos, varázslatosan rugalmas bőre, illata, és Bia egész kisugárzása.
  • Action:

    Kicsit félni szoktam azoktól a hirdetésektől, ahol viszonylag szűk az alapban benne lévő lehetőségek köre, és például még a csók is extra, mert úgy érzem, hogy ebből egy nagyon kimért együttlét jöhet létre, mint amikor a boltban lemérik a 10 deka szalámit. Ennyit fizettél, ennyit kapsz. Nos, ez Biára abszolút nem igaz. Nála a vadabb dolgok hiánya a választékból csupán annyit jelent, hogy megvannak a határai annak, hogy mi az amit szívesen bevállal, viszont amit vállal, azt odaadóan, egy szeretkezős hangulatú együttlétben tudja nyújtani. A csókját pedig vétek lenne kihagyni.
    Megérkezésem után beszélgetni kezdtünk pár mondatot erről-arról, miközben én türelmetlenül vetkőzni kezdtem, ekkor ő is egy mozdulattal megszabadult a ruhájától, és huhh.... Ahogy ott állt egy ici-pici tangában a nappali közepén az nagyon megalapozta a hangulatot a ezután történtekhez. Én fürdőbe el, amikor visszatértem már az ágyon végigheverve várt, de ekkor már igyekeztem minél hamarabb megszabadítani a tangájától.
    Franciás nyelvmunkával indítottam, amire finom rángásokkal reagált, és egész hamar jelezte, hogy neki már jó volt, most már túl érzékennyé vált. Ezután kaptam tőle egy puha, finom franciát, és gumihúzás után változatos pozíciókban teszteltük a matracot. Biával minden pozíciónak megvolt a varázsa. Jó volt odasimulni formás testéhez, megragadni a csípőjét, vagy doggy közben az ágy melletti tükörfalon oldalról szemlélni hátának kecses ívét.Végül ő került felülre (érezhetően ez a kedvence) és néhány csípőmozdulattal ki is végzett. Az ezután következő beszélgetés ugyanolyan élvezetes része volt együttlétünknek mint az előtte lévő aktus. Bia intelligens, karakteres lány. Jó volt mellette heverni az ágyon és beszélgetni a vizsgáiról, vagy a vendégekkel kapcsolatos egy-két érdekes tapasztalatáról. Egyszerűen nem volt kedvem felkelni mellőle, és a végén ,amikor (mint később kiderült) jócskán túl voltunk már az egy órán még egy aktust kezdeményeztem, azonnal ráállt. Egy szóval sem éreztette velem az idő múlását.
  • Elszámolás:

    A pesti átlagnak megfelelő mértékű ajándékot helyeztem el távozásom előtt az asztalon. Bia meg se nézte (remélem nem számoltam el magam az élmények hatása alatt :)).
  • Összkép:

    Számomra mindenképp felejthetetlen volt ez az együttlét! Aki csak a hajráncigálós, nyálcsorgatós kényszer-franciára esküszik, az nem jó helyen kopogtat nála, de aki egy bomba alakú, intelligens lánnyal kíván igazi szeretkezést, az ne hagyja ki az esélyt Bia megismerésére.
Happy Massage