• Karina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első hívásra felvette, korrekt tájékoztatást adott, már a telefonban incselkedett, hamar találtunk egy megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, autóval mentem, a ház előtt lehetett ingyen parkoni, egyszerű oda találni.
  • Helyszín:

    A helyszín kellemes, igényesen berendezett, dekorált lakás, több szobával, nekünk a kicsi jutott, de bőven elfétünk, volt egy matrac, mely nagy szerepet játszik :), és egy masszázs ágy, kellemes zene, fotel, inas, minden ami kell. Fürdő tiszta, kultúrált, fürdőkádas, több tussfűrdő közü lehetett választani, megvolt minden a kényelem szempontjából
  • Lány külseje:

    Karina egy dögös NŐ, a képeknek megfelelő, nem csalódtam, a hangja, a kisugárzása, elragadó volt, van mit rajta fogni, és ezt szeretem, kora nem titok, érződik a tapasztalat is :)
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs jó volt, ellazítós, kényeztető, nem sport masszázs, nem kellett kérni, hogy gyengébben, de így volt jó, akkor nekem ez kellett. A napszaknak megfelelő masszázst lehet kérni, mivel én délután voltam, ezért inkább a lazítót választottam. Lábaknál kezdte, és szisztematikusan haladt felfele, néha a keze elkalandozott, megnézve hogy hoztam-e magammal mindent, ami az enyém. :) Lassan, szinte észrevétlenül váltott a masszázsról a levezetés, kényeztetés fokozásának irányába...
  • Levezetés:

    Itt javasolta, hogy menjünk át az masszázs ágy melletti matractra, ott kényelmesebb les. Megfogadtam a tanácsát, és nem bántam meg. Amit itt művelt, azt nem lehet szavakkal leírni, az biztos, hogy nagyon szereti a -répát-. Nagyon szexysen foglalkozott vele, maga a látvány már kibírhatatlan volt, de nagyon tudta, hogy legyen elnyújtva csúcs közeli állapotban tartani a hatlövetűt. Kértem, hadd kapjak én is lehetőséget megismerkednem vele közelebbről, így váltottunk, hátára feküdt, szétnyitotta lábát, nem mindennapi látványban volt részem. Nagyon szép kelyhe van, kis fazonnal, amit ő leszállópályának hív, de sok repülő kisiklana, (vagy be), ha ezen kellene leszállnia. A tevékenykedésem nem maradt hatástalan, sikerült 2 egymás utáni orgazmushoz eljuttatni, amit nem játszott meg, hanem ívbe feszült teste csak úgy remegett. Csodás látvány volt, ez után ismét Ő következett, nem kellett már sok, hogy engem is utol érjen a vég. Szereti a turmixot, így nem szájöblítés volt. Utána hagyott lenyugodni, simogatott, beszélgettünk, majd el ismét a fürdőbe.
  • Elszámolás:

    A szekrényre tettem, nem is nézte, nem kérte, nem számolta, bizalom! Diszkréten, korrekten. Az elején oda adtam az előleget, kis figyelmesség ajándék, szereti a sárga rózsát :)
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, kellemes időtöltés volt, maximális élmény minden tekintetbe, aki ezt a korosztályt szereti, vágyik egy igényes, tapasztalt nő kezei között lenni, annak nagyon ajánlom.
Happy Massage