• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Macilaci!

    Szeretném megköszönni, hogy találkozhattunk és együtt tölthettünk egy kis időt.

    Némi dolgot hozzátennék a kis beszidhez.

    Ajtóban nem törölköző volt rajtam hanem egy fehér kis ruha ami keresztezett pántokkal van varrva. :D Igaz, nem volt rajtam smink, mert sem otthon - a korai kezdés miatt - sem pedig itt nem volt rá időm de remélem így sem okoztam csalódást. :) Szeretek sminkben és természetesen is lenni. Nem kell mindig smink mögé bújni. :D
    Ha szeretnéd legközelebb sminkben várlak. :D

    Aranyos és kedves voltál kis zavarodban de hamar megpróbáltuk ezt együtt oldani és véleményem szerint ez sikerült.

    Köszönöm a kis ajándékokat amit kaptam Tőled. Volt ami már tegnap elfogyott de hagytam mára is. A gumicukorral vigyázni fogok. :D

    Remélem, hogy még fogunk találkozni és együtt lehetünk a Nyugalom Szigetén.

    Puszillak és vigyázz magadra addig is.
    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    A szobába lépve ruha nélkül fogadott. Választhattam olaj vagy krém között. Felfeküdve a masszázspadra a lábaktól indult a masszázs, beszélgetve, ismerkedve. Szakmai tudása már az első érintéskor kiderült, precíz, alapos masszázsban volt részem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a ház mögött töménytelen ingyenes parkolási lehetőség található.
  • Helyszín:

    Ahogyan már előttem megírták néhányan: panellakás átalakítva. A szoba tökéletesen megfelel az elvárásoknak, kellő félhomály, mécsesek, finom illatok......
  • Lány külseje:

    Az ajtóban várt egy törölközőbe csavarva. Mit mondjak? Ügyes volt a fotós!!! De ilyen -alapanyagból könnyű- Engem nem egy olyan bombázó várt, mint akit a képeken láttam. Semmi smink, tetőtől-talpig természetesség. Engem egy végtelenül aranyos, kedves, közvetlen, HÖLGY fogadott. Az, hogy csinos nem kérdés!!!! Kaptam egy puszit belépéskor, és kezdetét vette néhány perc beszélgetés, és a zavartságom leépítése.
  • Erotikus masszázs:

    Érzésem szerint a beszélgetés egy picit elhúzódott (az én hibám, egyszerűen nem tudtam elindulni befelé az ajtóból), kellett 5 perc, mire a cipőm lekerült. Ezután folytattuk benn a szobában. Újabb 5 perc után irány a zuhanyzó. A szobába lépve ruha nélkül fogadott. Választhattam olaj vagy krém között. Felfeküdve a masszázspadra a lábaktól indult a masszázs, beszélgetve, ismerkedve. Szakmai tudása már az első érintéskor kiderült, precíz, alapos masszázsban volt részem. Hihetetlenül sok témát felvetettünk, élvezetes volt vele beszélgetni. A lábak után a derék és a hát következett.
  • Levezetés:

    A masszázs után a padról a heverőre telepedtem át hanyatt fekve. Odafeküdt a lábamhoz, és kezdetét vette az erotikus rész. A beszélgetés sikamlós témákkal folytatódott, majd szép lassan abbamaradt... Volt egy olyan érzésem, hogy csak fekszem, mint egy darab fa, de egyértelműen zavarban voltam, miközben Ő a lehető legnagyobb természetességgel simogatott. Szerencsére egy kis idő elteltével győztek a hormonok, és tettre készen vártam Alexandra franciás kényeztetését. Megállapodtunk, hogy én is szeretném megkóstolni Őt, és lehetőség szerint viszonozni a kedvességét. Ez úgy-ahogy sikerült, de azt hiszem nem hoztam a legjobb formámat!!! Ő viszont hozta, így elkövetkezett a vég, amit időben jeleztem s a levezetés a kezei között ért véget. Letisztogatott, kaptam egy nagy mosolyt, majd újra zuhanyoztam.
  • Elszámolás:

    Mivel a tervezett óra helyett majdnem kettőig maradtam, így természetesen az eredetileg megbeszélteket megtoldottam. Mosolyt csaltam az arcára a kis csomaggal (finomságok), amit az elején átadtam.
  • Összkép:

    Egy kellemes, profi, lenyűgöző, kedves HÖLGYET ismertem meg Alexandrában. Elégedetten távoztam a Nyugalom Szigetéről!!! A GUMICUKORRAL VIGYÁZNI KEDVES, NEM EGÉSZSÉGES!!!!!!
Happy Massage