• Amanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Drága TOP50Bestiam! Nagyon-nagyon örülök, hogy itt voltál! Nagyon jól éreztem magam Veled! :) Nagyon köszönöm az ajándékokat! :) ;) Várlak vissza, de ahogy megbeszéltük jössz is!!! Millió csók!! :)

  • Egyeztetés:

    Már többször csevegtünk, és üzengetünk egymásnak, és már volt egy érzelmi kapcsolat. Párszor próbálkoztam, ígérgettem de nem jött össze. Végre most sikerült, és nem számított hogy éjszakai BKK-val kellet vissza jönni, nagyon megérte.
  • Megközelítés:

    Nincs Beszi Térképen. Kint van Rákos Borzasztón, de nem messze a Rákos Pataktól. Nekem BKK-val egyszerű volt - nem kellet átszállnom.
  • Helyszín:

    Zöld övezeti több lakásos ház, de inkább modern sorház - mint ha nagy családi házba létünk volna, gyönyörű nagy fürdő, tusiból van választás. Az ágyon szatén lepedő, nagyon igényesen, romantikusan van berendezve az egész szoba, csak a kandalló hiányzót. Van barátnője, de nem lehetett hallani.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű lány. Vékonyabb az arca mint ahogy a képekből elképzelnéd, de nagyon szép, elegáns arc vonalai vannak. A mosoly, és a tekintete, mint ha csak rád várna. Én elfogult is vagyok, hasonlított egy gimi kori titkos szerelmemre, akivel sose volt esélyem, és ezért is nagyon bejött. Hard Body modell testéről csak álmodni lehet. Barnított selymes bőr, hosszú vékony combok, tini cicik, kemény feszes mindenhol. Aki a puha nőies alkatokat keresi, az rossz helyen jár, de a látványt, meg a fiatal testi érintéseket nem lehet leírni.
  • Action:

    Ajtóban isteni szexi volt, udvarra néző, így nyíltan az ajtóban fogadott. A szoba a másodikon van, így a lépcsőn kísérni, mint ahogy sok pornófilmkezdésen is látható, csak felcsigázott. Nagyon örültünk hogy végre össze hoztuk a randit. Mondta is, hogy haragudott volna, ha nem jöttem volna, és ez nagyon jól eset, hogy ilyen gyönyörű fiatal nő rám várt - el sem lehet képzelni. Fürcsi után, félkönyökön meztelenül várt, a másik keze az ágyon, mutatta hogy hol a helyem. Romantikus fények is be voltak állítva, nem kellet több nekem. Érzéki csókolózás, simogatás kezdtünk, de nem sokára hátamra fordított, és franciázni kezdett. Finoman csinálta, a torkáig is bevette, nem volt kezdő.;)/ Kértem a kölcsönöst, de nagy küzdelem volt, a modell alkata miatt inkább szememmel tudtam volna izgatni, kapaszkodtam a kemény fenekébe és felhúztam magamat hogy élvezem a mézes tini nunikáját, nem sokáig bírtuk. Védőt, és újabb küzdelem. Nagyon szűk, és a öt centis vastagságom nem segített. Lassan vettük, de nem fértem még be, több pózt is vettünk, de a kutyus volt a legszebb látvány, csak félig tudtam fájdalom okozás nélkül, de mint ha fogta volna annyira szűk volt. Vissza a missibe, ami szintén nagyon jó volt, de vissza kívántam hogy hátulról. Itt már másodjára már jobban, mélyebben ment, de még mindig küzdelmes volt. Ő inkább elhúzta magát, én meg csípőnél fogva, vissza húztam, majdnem hogy helyben álltunk. Egyszer csak a látványtól, a szűk érzéstől, és az izometrikus feszüléstől csak eldurrantottam. Mikor elengedtem az erőmet, annyira húzott, hogy ráestem. Nagy élmény volt. Utána is beszélgetés,simogatás. Nagyon értelmes és finom lelke van. Nehezen búcsúztunk, majdnem másfél órát maradtam.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, többet érdemel.
  • Összkép:

    El filoztunk, hogy milyen lenne ha haza vinném... ;)/ Az otthoni baráti köröm, hát, le esnének a székükről az biztos. ;)- Nagyon tudom ajánlni, de vigyázatok rá, szeretném újra látni mikor vissza jövök. Csókollak édesem.
Happy Massage