• Corina28

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pont egy hete hívtam Corinát. Elsőre elértem, akár negyed óra múlva is tudott volna fogadni, nekem végül több mint fél óra volt, hogy odaérjek. A ház elől hívtam újra, elnavigált az ajtajáig. A telefonban kedves, segítőkész volt.
  • Megközelítés:

    Kőbánya központi részén van a hely. Buszvégállomás a közelben, de jár arra villamos (épp felújítják) sőt vonat is. Autóval a ház előtt lehet parkolni ingyenesen. A házszámozásra viszont figyelni kell, a GPS picit odébb vezetett.
  • Helyszín:

    A ház egy jobb napokat is megélt panelszerűség, a lakás szintén. Corina szerintem jobb helyet érdemelne. A szoba picit keskeny, az ágy éppen ezért keresztbe teljesen át is érte. A fürdő elmegy, tusfürdő van sokféle.
  • Lány külseje:

    Szexi szerelésben nyitott ajtót, a képek alapján nem éri csalódás az embert. Arcra picit másmilyenre számítottam, de helyes, kedves lány. Alakra pedig nekem bejött, formás, sportos alakja van szép nagy természetes cicikkel. Végig aranyos, közvetlen nem megjátszós volt.
  • Action:

    Ő már letusolva várt, így csak nekem kellett ezzel foglalkoznom. Visszatérvén rendeztük az elszámolást, ekkor már csak a bugyi volt rajta. Majd melléfekve, felfedeztem szép barna bőrét. Apró sóhajok jelezték, hogy tetszik neki. Majd Ő kezdett finom franciázásba. Szép lassan, finoman, de pont jó erősséggel csinálta. Majd jeleztem, hogy most én jövök. Lefelé haladva a bugyi is lekerült róla. Finom illatos kelyhek fogadtak. Nyelvmunkám eredményeképp el sajnos nem ment, de jól érezte magát. Majd gumit javasolt és szemből kezdtük. Szép lassan majd gyorsabban szeretkeztünk. De hátulról is akartam Őt, ezért fordultunk. Nem bírtam sokáig, el is durrantam a gumiba. Hagyott lenyugodni, majd leszedte a köpenyt és letörölgetett. Újabb tus, utána felajánlott egy masszázst, de sajnos nem tudtam élni vele, mennem kellett. Sajnáltam, jó lett volna. Így öltözés, közben csevegtünk majd puszi és vissza a munkába.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, fél órát voltam, extrát nem kértem. Előre rendeztük.
  • Összkép:

    Corina egy kedves, barátnős, természetes és mellé csinos, formás lány. Aki a barátnős szeretkezést keresi, nem hangos sikolyokkal hanem halk sóhajokkal kísérve, az menjen el hozzá.
Happy Massage