• Mesi

  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Drága Zsolba!
    Köszönöm a beszit!:)
    Őrülök hogy jól érezted magad!Máskor is szeretettel várlak!
    Millió csók!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés simán ment! Ő vette fel a telefont, jól érthetően és kedvesen el mondta hogy mik a lehetőségek illetve készséggel válaszolt a kérdéseimre. Mivel jó néhány nappal hamarabb egyeztettünk időpontot, a konkrét találkozó előtt még beszéltünk néhányszor, minden alkalommal kedves, türelmes és aranyos volt!
  • Megközelítés:

    Viszonylag egyszerűen megközelíthető a cím, avval az apró megjegyzéssel hogy aki először jár abban a bizonyos lakóparkban, kicsit nehezen találja értelmezhetőnek miért a Duna felől kezdődik a számozás?! És ha már a Duna felől kezdődik miért van egy utca középen egy zöld övezettel megszakítva(le zárva)?? Kapukód, lift, diszkréten résre nyitott ajtó jelzi a helyszínt !
  • Helyszín:

    Egy új lakóparkban, egy új lakás, egy jól, célszerűen bútorozott szoba. Fürdő szintén rendben, mindennel felszerelt(kád, zuhany függöny, nagy tusfürdő választék, tiszta törölköző, egy az elején egy a végén)
  • Lány külseje:

    Mielőtt először jeleztem volna Mesinek hogy szeretném meglátogatni, minden fotóját meg néztem többször is(nagyon jól sikerültek az új zuhanyzós fotói. mondhatnám hogy művészien használta a fotós a fényeket), elolvastam minden beszámolót, ezért nem várt semmilyen meglepetés! Nekem nagyon bejöttek a BUJA idomai! Ha az időm nem járt volna le, még most is halmoznám az élvezetet! De hát a mai rohanó világban a pénz után az idő az ami a legkevesebb! Kedves, aranyos, jó kedélyű, mosolygós, csacsogós és érzékeny(jó értelemben véve)lelkű személyt ismertem meg benne!
  • Action:

    A program, masszírozás a talpamtól a tenyeremig! Nagyon finom volt! Ezt követően le a masszírozó asztalról a padlón található TATAMI-ra és jött a hölgy beolajozása, amit nagyon szívesen tettem! Remélem nem álmodom majd azokkal a formás melleivel ahogy ő csorgatja az olajat én meg nyugodt de határozott mozdulatokkal mindenhol elkenem! Következett a csúszkamasszázs, szem kontaktus a tükör segítségével! Majd addig addig csúszkált hogy egyszer csak lehelet finom csókot kapott az állandó társam Még mielőtt belefeledkeztem volna, kértem hogy had kóstolhassam meg a rozsa szirmot a combjai közül. Nem volt ellenére! Ezt meg tettem több test helyzetből is! Volt 69, volt Ő felül én alul, volt ő háton én szemből(ő ezt élvezte a legjobban). Mire Ő meglett, már majdnem én is meg voltam! Hely csere, én hátra, ő a lábaim köze, most az én sorom volt! NF levezetéssel szabadított meg a feszültségtől! Ismét zuhany, ez úttal kis segítség a hátamon lévő sok minden(masszázs krém meg olaj) eltávolításához, öltözés, ajándék, lift autó és itt a vége!
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint! Teljesen korrekt!
  • Összkép:

    Nagyon Jó! Kellemes, kifejezetten tiszta rendezett helyszín! Egy Kedves, Jó kedélyű, nőiesen buja idomú, mosolygós, csacsogós hölgy!
Happy Massage