• Mistyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Mélyen tisztelt rendező úr :D Köszönöm hogy megtisztelt és nálam rendezte meg ezt a csodás háromfelvonásos színdarabot, melynek aktív főszereplője lehettem. Örülök hogy mind a díszlet, mind szerény személyem, mind a forgatókönyv elnyerte az ön tetszését. Remélem hamarosan visszatér a színpadomra, hogy egy újabb darabot bemutathassak, hátha játékom elnyeri tetszését a rendező úrnak :P

  • Egyeztetés:

    Már egy hete várt, de nem tudtam pontos időpontot adni, mert nekem sem volt róla fogalmam sem.
    Szóval maximálisan rugalmasan és könnyen ment miután kiderült, persze péntekre azért tartott egy helyet mindenképp:) (telon,levelben)
  • Megközelítés:

    8. ker de csak a nevében mert ez már a puccos környék szóval nyugodt szívvel parkoltam le a ferrarit.
    Pár parkolóhelyet láttam, bkv is van a közelben.
  • Helyszín:

    A ház új építésű, a lakás is tökéletes belül, szobában egy nagy fotel várta a ruháimat, volt ruhatartó is de kit érdekel mikor már csak a törölközőt szorongatod na és a legendás fürdőszoba ahol végre megpillanthattam én is a híres illatmentes tusit, persze azt meghagytam a inkognitóban levő kollégáknak. Mire végigszagolgattam az összeset mar türelmetlenül várt Mistyke hogy mikor jövök már.
    A bejutás egyszerű volt 1 kaputelefon és utána pár ajtó, majd lift.
  • Lány külseje:

    Mint az új képeken, csak még szebb csillag nélkül.
    Arc, alak is tökéletes. Meglepi ruha volt és nagyon jól választott.
  • Action:

    Pár perccel később a rendező úr meg is érkezett a szobába, ahol egyből az új főszereplő hölgy próbálta a csábos mosolyával eltüntetni a rendezőúr határozottságát, de ha már tudta volna hogy a gyönyörű mellei beelőzték, mióta a főbejáraton belépett:) Gyors forgatókönyv egyeztetés volt, vagyis feküdjön fel az színpadra(kényelmes franciaágy) és kezdődött is a műsor, Decameron volt a színpadon két szereplővel.
    Ma Mistyke nap volt három felvonásban francia nyelven. Akkor már a művész úr tudta, hogy nem nyerhet a happyendek számát tekintve.(Persze a művész úr hiú és Misytke örömpillanatait is magáéhoz adja és így titokban mindig ő nyer.) Nem hagyta volna abba, de azért egy jó(kanos)rendező is akar mindig szerepelni egy ilyen darabban, ezért a női főszereplő meg is mutatta miért lesz a legközelebb is a jelenetben.(Bőnyálas, szuper kellemes és mindent megtesz azért, hogy tökéletes is maradjon, természetesen a környéket se hagyta szárazon.) De én ma több szerepet szántam a díszletemnek, úgyhogy kértem is a bevonatot rá, aztán én kerültem felülre, és elég intenzíven folytattuk, de azért nem kerültem az -intenzív(osztályra)- utána fordultunk lovalósba, ahol a minden tudását és figurát bevetett egyszer meg is kellett állnunk, mert ő hamarabb végzett itt. Már én se tudtam mi legyem a vég-pozíció-, mert mindegyikben szinten felüli volt, de aztán visszatértünk az első pozira, ahol teljes fordulatszámon ment a menet nagyon sokáig. Ebbe már én is beleizzadtam egy kicsit, mert Misytikénél nincs ám szünet, úgyhogy az idő szűke miatt elengedtem magam én is. Sok év után talán most először volt olyan, hogy kellett nekem is egy perc pihenő, mert ez nemsemmi kör volt az tuti. Már most el kell kezdenem készülni a köv. kétórás talira mert elég komoly energiavámpír a kishölgy(a jó értelemben és öröm áldozatnak lenni). A végén gyors zuhany, és mar tipliztem is el pár perc csevegés után, nem akartam feltartani ma de majd máskor.)
  • Elszámolás:

    Elején, ahogy szerintem szokás, pesti átlag aminél ő sokkal többet nyújt.
  • Összkép:

    Tudtam, hogy csalódás nem érhet, nem akartam új kedvencet, de van amikor két pokoli jó csaj osztozik az első helyen, szóval megvan a második kedvenc is.
    (Mikor írom ezt a beszit, akkor már túl vagyok két estén is ami változtatott egy kicsit az életemen is...) Szóval klassz hétvége volt, és remélem a legjobb.)
Happy Massage