• Mistyke

  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Szia Drága Gregoar,
    Ne haragudj, csak most jutottam hozzá, hogy az irományodat véleményezzem :D A biztonság kedvéért minden lehetséges módon kommunikáltunk :D Te b-m-v-vel jöttél ugye? Örülök hogy idetaláltál :P Luxus panel? Köszöni szépen a kis lakás, jól esik neki :D Sajnos maxinálisan funkcionális. lakni nem laknék itt, de arra tökéletes, hogy a ti igényeiteket kielégítse, annyi hely éppen van benne minden szempontból :P Örölök hogy jól érezted magad, és igen, számomra fontos hogy ne csak mint szexpartner legyek a toppon, és nyújtsak maximumot, hanem azért a társalgás is kielégítő legyen a szünetekben, és ne csak feküdjünk egymás mellett kukán :D Köszönöm a sok dícséretet, örülök hogy aznapra rám esett a választásod, és egyszer majd elmegyünk repülni :P De ha nem is igaziból, akkor majd csak itt szobán belül repkedünk jó? :P CSók

  • Egyeztetés:

    Egyik nap elkezdtünk levelezni és rákérdeztem rá ér-e másnap, igennel válaszolt. Utána a biztonság kedvéért online is bejelentkeztem. Aznap délután még felhívtam, ahol korrektül tájékoztatott minden lehetőségről, és kérdezte van-e bármilyen kívánságom. Mivel másnapra egyeztettük a randit így kért egy megerősítő SMS-t, illetve felhívtam még a pontos cím miatt. Hangjából ítélve nekem laza csajnak tűnik.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyű oda találni, autóval, limuzinnal, biciklivel, motorral, gyalog, busszal, villamossal, metróval, kerekesszékkel, ejtőernyővel, mindennel. Komolyra fordítva a szót Corvin-negyed BKV megálló és onnan néhány perc egészséges séta. A beszi térkép jóformán pontosnak mondható egy pár méter híján. Az autósok nyugodtan kérdezzék meg, hogy parkolhatnak, hisz ebben is segít a leányzó.
  • Helyszín:

    Corvin-negyedi luxus panel. Újszerű minden. A lakás tágas, ahol nem titok, hogy többen vannak, de mindenki kényelmesen elfér benne. Természetesen nagyon fontos nekik a diszkréció, így nem találkozol egy idegennel sem. Szóval van fogas ahova letudod rakni a kabátot, cipőtartó a cipőnek és persze egy kanapé szerűség segít abban, hogy mikor a cipőt le- és fel veszed. A szobában két éjjeli szekrény, egy nagy plazma TV, óriási nagy francia ágy és kényelmes nagy fotel. A fürdőben nagy tisztaság uralkodik. Igaz az egész házban. Nos, a fürdőt egy öt csillagos szálloda is megirigyelhetné. Katonasorba állítva rengeteg tusfürdő, dezodor, borotva gél, borotva, több szájvíz, fogkefe, kilépő, stb. Szóval az egész hely pazar és itt találhatók Budapest…khm…Magyarország legszebb lányai. :)
  • Lány külseje:

    Aranyos, bájos, csodálatos, eszméletlen, csinos, lélegzetelállító, szép, kívülálló, szexi, dögös, bombázó csaj. Igazából ezt nem lehet leírni, Őt valóban látni kell és persze érezni. :) A képek nem adják át azt a kisugárzást, ami belőle árad. Nem tudom, lehet új képeket kell róla csinálni, hátha…de nem fogtok csalódni benne ha elmentek hozzá. A mellei csodálatosak, itt gratula a sebésznek, mert ilyen szép szilikon mellek még nem találkoztam. A bőre finom, puha, illatos, a fenek markolászni való, amit szeret. Az arca gyönyörű és azok az ajkak. Nekem nagyon tetszik a tetkója is. Egyben van a csaj. Röviden, nyugodtan látogassa meg őt mindenki, nem fognak benne csalódni.
  • Action:

    Előző nap még nem volt kívánságom, de a nagy napon már volt. Írtam neki, hogy csak egy köntösben fogadjon, amit persze meg is kaptam. Mikor beléptem a lakásba két puszival köszöntöttük egymást. Levettem a cipőmet, kabátomat és mehettünk be a szobába. Elkezdtem levetkőzni, persze közben beszélgettünk, és utána kaptam egy nagy törcsit és elmentem egy tusolásra. Visszatértem után állva ismerkedtünk egymással, csókokkal ötvözve. Közben kibontotta az ajándékot, és előkerült Mistyke gyönyörű teste. Pillanatra karácsonyi érzésem volt, hogy milyen szép ajándékot kaptam. Ezután kezelésbe vette a zászlórudat. Isteni érzés amilyen technikával csinálja, volt itt minden kéz a tarkón, amit szeret, mélytorok, stb. Majd Én következtem. Kis csókok, majd a melleivel kezdtem el játszani. Kicsit gyerek voltam. Végül elérkeztem a kéjbarlanghoz. Láthatóan élvezte a dolgot egy egyszer le is állított, hogy kér egy kis szünetet, siker. Végül néha-néha még oda kaptam, mint a rossz fiú, ahol gyorsan összezárta magát, de szerencsére nem volt nagy gond. Legalábbis remélem. Aztán Ő jött megint és már nyúlt is a védőszerelésért, amit szájjal húzott fel. Bravó! Következett a vágta. Először keményebben majd végül átmentünk egy érzékibb lovaglásba, ami nekem nagyon bejött, így is lett végem, bumm a gumiba, és hagyott lenyugodni és csak eztán mászott le rólam.
    Következett a beszélgetős szünet. Volt szó sok mindenről, ahogy a hangja alapján mondtam, hogy laza csaj, nos, valóban az. Mesélt nekem egy olyan jó kis sztorit. Értelmesen el lehet beszélgetni vele szinte bármiről. Mi nagyon bele jöttünk olyannyira, hogy egy kicsit kifutottunk az időből. Mondtam neki, hogy miért beszélt olyan sokat, mire Ő, hogy Én beszéltem sokat. Szó mi szó, tényleg sokat beszéltem, de jó beszélgetőpartner is.
    Végül nagy örömömre gyors tempóra váltottunk, egy kis francia majd kérdezte, hogy jöhet a szex, naná, hogy jöhet. Kutyuliban fogtunk hozzá, és őrült tempót diktáltam, amit hallhatóan élvezet. Nem tudom, de remélem elment közben, mert nekem úgy tűnt, hogy sikerült eljutnia a csúcsra. Aztán hanyatt feküdt és úgy fordult oldalra és meg felül voltam, így is ment egy darabig. Majd gumi le, és francia illetve kezezés, hogy minél előbb eljussak a csúcsra. Természetesen sikerült, és a gyönyörű melleire landoltak az utódok.
    Végül elmentem tusolni, felöltöztem és búcsú puszik következtében távoztam.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag egy magas színvonalú szolgáltatásért cserében. Az elején rendeztem.
  • Összkép:

    Annak ellenére, hogy kifutottunk az időből nagyon hálás vagyok neki, hogy sikerült még gyorsan lezavarni a lezavarandót. Nála nem érdemes órára menni, mert hihetetlen gyorsasággal elrepül az idő. Én nagyon jól éreztem magamat vele. Nekem már meg van az Istennőm. :)Tuti visszatérek hozzá! :)
    Puszi Mistyke!!!
    Ui.: Egyszer el kell mennünk repülni egyet! :)))
Happy Massage