• Mistyke

  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Szia Drága Chris,
    Nos igen, sok idő volt mire megszületett a randi, de hát tudjuk, hogy a türelem rózsát terem :) Igen sajnos, már a parkolóházat tudom csak javasolni, mert az őrzött szabadtéri parkoló megszűnt a közelben :/ A ráhangoló műsor csak világít néha, azért remélem is hogy nincs rá szükség :D Nos igen, sikerült teljes mértékben kitölteni az időnket, hasznosan és kellemesen :P
    Örülök hogy felejthetetlenre sikerült a randink, remélem találkozunk még :)
    Csókjaim

  • Egyeztetés:

    Olvasgatva a besziket, itt próbáltam levelezni kezdetben. Kedvesen válaszólt és - miattam - pár hónap alatt össze is jött a randi. Telefonon egyeztettünk a nagy napon, kedves, nevetgélős a hangja.
  • Megközelítés:

    Pesten található a belváros körúzjai közelében. Parkolóházat javasol, én motorral mentem. BKV megáll a közelben.
  • Helyszín:

    Modern épület, kaputelefon, tágas lift. Nem túl forgalmas helyen. Maga a lakás otthonos, a szobában plazma tv. Természetesen ráhangoló műsorral, de hogy itt hova kell még hangolni a vendéget, azt nem tudom. :DD
  • Lány külseje:

    Azonnal felismerhető. Valóban egy kis gyöngyszem. Fantasztikusan jó alak, markolni való cicikkel, kemény popsival. Arcra is bejött és bejön. Combfixben és kis fűzőben fogadott, már cipőstűl rá akartam ugrani első alkalommal... A lényeg, a kitakarás senkit se riasszon el.
  • Action:

    Nos... Nehéz leírni. Ahhoz lépest, hogy üzleti telefonok zavarták az első 20-30 percet, sikerült 3 kört lezavarnunk a ki mit tud játékunkban. Első körben kis csókok állva, majd leült az ágy szélére és ajkai közé fogadott. Nem vártam meg, hogy a tarkójára tegyem a kezem, egyből húztam torokra, hiszen ezt szereti. Rendesen megismerkedett a kis barátjával, majd én is felfedeztem, hogy hova is fogom fullánkom beszúrni. Hibátlan minden. Roppant vonzó a hölgy mindenhol, legszívesebben felfalnánk. Első kör lovaglással indult, majd hátulról ért véget a gumiban, itt elmaradt a sminkelés, mert az asztalkán levő fegyverei látványától elvesztettem a kontrollt. Itt ez gyakori eset. Pici pihi, telefonok, majd második kör. Mistyke itt már a popsit is ajánlotta, sikerült jól hangolódnunk. Féloldalról kezdtük, majd szemből toltam. Kezdetben óvatosan, de evés közben jön az étvágy és, mindketten kezdtünk felpörögni. Kértem egy tv-ben látott figurát, amit bevállalt, mert még Ő sem próbálta. Ezt nem részletezem, tessék kipróbálni!! Finálé a pocira, cicikre került.Kis pihi, beszélgetés az életről. Az utolsó 10 percre franciával hangolt, majd kérte, hogy tegyük vissza még a kis testébe. Erre nem lehet nemet mondani, megemlítettem, hogy mik a tarifáim, nevettünk, majd betoltuk egyből popsiba. Ismét jól megdolgoztuk egymást, tényleg nagyon élvezi a szexet. Ezt a kört szájba dugással és arcra élvezéssel zártuk, Mistyke ezt is kedveli. Én is!!
  • Elszámolás:

    Mailben megírta, nem változott. Én nem szoktam boritékozni, előre, majd a végén kiegészítve tettem le. Minden forintocska megérte.
  • Összkép:

    Feladta a leckét. AZt mondtam akkor, hogy utána máshoz menni csacsiság..Ezt fenntartom, ennél többet, jobbat nehéz szolgáltatni. Istennő kategória. Egy lehet hivatalosan, nekem már kettő van.
Happy Massage