• Enikő19

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt a Beszámolókon láttam, este hívtam, a második hívást felvette, de kérte hívjam később mert nem tud most beszélni velem. Később felhívtam és másnap délelőttre megbeszéltük. A hangja kedves és nagyon fiatalnak hallatszott nekem.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val mentem a Fehérvári úton villamossal, innen tovább gyalog kb. 2 perc séta
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark néhány éves lehet, minden rendezett, tőrödnek vele. Itt volt azért egy kis negatívum, a lépcsőház ajtaja fentről többszöri próbálkozásra sem nyílt ki, Enikőnek le kellett jönnie, hogy beengedjen. A lakás és a fürdő rendben, semmi kivetnivaló benne. A szobában egy kétszemélyes kanapé, ide raktam a ruhámat és egy másfél személyes francia ágy van. Aludni kicsi, de ha egymáson vagyunk akkor elegendő ez a méret.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően felismerhető a haja, alakja testalkata bár kicsit vékonyabb. Enikő elmondása szerint a képek készülte óta fogyott néhány kg-ot. Akinek bejönnek a vékony lányok de nem a csontkollekciók azoknak nem lesz csalódás. Szép barna a bőre mindenhol ápolt kellemes tapintású minden porcikája.
  • Action:

    Érkezéskor innivalóval kínált, figyelmes. Két órára mentem, nem akartam csak üríteni, közös fürdéssel kezdtünk. Ezután az ágyon ismerkedtünk, egymással simogattuk, egy két puszi társaságában egymás testét. Mikor leért középre, kaptam egy kis lágy érzéki francát, hosszan elnyújtva, nem akart kivégezni. Gumit húztunk, és én hanyatt maradtam, Ő meg -nyeregbe- pattant, egy kis idő után váltottunk, megfordult és nekem háttal volt, így is fejeztük be. Pihenés után felajánlott egy kis masszázst, ami lágy simogatós érzéki volt, én is éltem a lehetőséggel, hogy ismét bebarangoljam kezeimmel a vékony szexi kis testét. A hátával kezdtem, majd popsi combok, meg ami közte van, egy kis óvatos ujjazással, majd kértem forduljon meg, itt folytattam mellek has combok stb. Ez a masszázsom átfordult franciás, ujjakkal kiegészített kényeztetésbe, ami Enikőnek is tetszett. Kicsit pihentünk egymás mellett, majd megint engem kezdett kényeztetni, szájjal, de még az újabb gumihúzás előtt egy kis 69 következett. Így alulról fantasztikus látvány az a kis punci és popsi, itt szintén sikerült örömet szereznem Enikőnek. Jött a második gumis felvonás, doggy stílusban ment az én végemig. Összebújva simogattuk egymást pihenésként, majd megfürdettettem magam ismét. Öltözés közben innivalóval kínált és sajnos búcsú. Szívesen haza vinném állandó -használatra-.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonban megbeszéltünk, gondolom a bp-i átlag, az elején az asztalra letettem.
  • Összkép:

    Enikő egy pici kedves törékeny fiatal érzéki nő, én nagyon jól éreztem magam a társaságában. Kellemesen, kifárasztott állapotban távoztam, minden kellemetlen gondolatom, bajom elszállt. Ajánlom másoknak is.
Happy Massage